grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

co teraz ze zlotowka ?? po smierci prezydenta spadnie>>>>?????

doda e. Odsłony: 2662

13.04.10 0:31 Cytuj

co sie teraz bedzie dzialo z nasza zlotowka? po smierci prezydenta polski ,prezesa narodowego banku polskiego zlotowka moze spasc .
czy cos sie zmieni????

Ada L.

13.04.10 6:54 Cytuj

może ?

Małgośka M.

13.04.10 7:44 Cytuj

na razie nic się nie zmienia bo okazało sie że nie moze być podjęta żadna decyzja bez prezesa NBP
wczoraj cały dzień zastanawiali się co z tym fantem zrobić i jeszcze nie przeczytałam czy coś im z tego wyszło

konto u.

13.04.10 15:52 Cytuj

tak, spadnie na łeb na szyję !!! czeka nas krach!!!!!!!!!.... ludzie bez histerii....

doda e.

14.04.10 0:16 Cytuj

nikt nie histeryzuje :)))
jestem ciekawa czy cos sie zmieni
choc dla mnie bedzie lepiej jak spadnie :)) pracuje w UK wiec liczy sie dla mnie £ :)))))))))mogla by zlotowa spasc !!!!!

Robert M.

14.04.10 19:57 Cytuj

Jako anal ityk, przewiduję krach na giełdzie w Krakowie oraz Poznaniu. WIG-120 już dzisiaj poleciał na łeb na szyję, a to dopiero początek-zapewnia Główny Ekonomista Polskiego Banku Centralnego w Warszawie.
Funt podskoczy pewnie o jakieś 20-30% w stosunku do PLN, gdyż Chiny masowo pozbywają się naszej waluty.

Maciek W.

15.04.10 13:00 Cytuj

zgadzam sie, ale należy tez wspomnieć, ze wig 3000 osiagnał najnizsze poziomy od XIX p.n.e.

Maciek W.

15.04.10 13:01 Cytuj

aha no i oczywiscie eur/usd idzie w kierunku -1

Pawel Z.

16.04.10 16:44 Cytuj

kolezanka zadala powazne pytanie a wy sie bezczelnie nabijacie i nawet nie potraficie uszanowac naszej obecnej jednosci narodowej

wedlug oficjalnych analiz nie powinno byc drastycznego wplywu na zlotowke z powodu ostatnich wydarzen. jedyne zawirowania moglyby byc spowodowane dywergencja orbitralna waluty w stosunku do zlota

nie obserwowalismy takiego zjawiska mimo ostatnich wydarzen, pjawilas sie dywergencja oraz male rozniczkowanie poprzeczne na bawelnie oraz soku pomaranczowym, ale ma to znikomy wplyw na sile naszej zlotowki

ostatecznym testem dla naszej waluty bedzie oredzie wygloszone przez naczelnego gornika w Butanie, ale jest ono dopiero spodziewane w maju

a do tego momentu jedziemy na euro = 0.43 zl ... a nawet euro =-0.5 zl

wtedy wykupimy cala europe i powstanie V Rzesza Polska, ave!

Łukasz L.

16.04.10 17:31 Cytuj

Trzeba zacząć zbierać złom i suchy chleb.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.