grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Hałas nie do wytrzymania

Krzysztof K. Odsłony: 10373

11.04.08 13:51 Cytuj

Robercie, po pijaku nie jeździ się na rowerze!

Dominik V.

11.04.08 22:29 Cytuj

niestety masz kolego racje... na takich nie ma rady..ale i na innych nie ma, glośny sasiad może mieć w d#### innych i w sumei nic mu nie mozesz zrobic

Fryderyk K.

28.05.08 8:40 Cytuj

Do pana Sylwestra - w polskiej ortografii piszemy "wziąłem, zasnąłem" a nie jak u pana "wziołem, zanołem".
Do p. Roberta - piszemy "zniknął" a nie "zniknoł".Może ma pan wadę wymowy albo przykry zwyczaj mówienia z pełną buzią i wtedy takie dźwięki powstają...

Robert K.

26.09.08 17:07 Cytuj

Co ty FREDEK takie uwagi nieuprzejme rozpisujesz..?
Zachowałeś sie jak paździoch :)

Mieszkanka. G.

06.10.08 15:18 Cytuj

Moi drodzy kiedy to czytam to zastanawiam się co Wy tu robicie, trzeba zaopatrzeć się w domek na odludziu i będziecie mieli spokój. Czego spodziewaliście się po mieszkaniu w bloku . Mieszkanie z innymi ludźmi oznacza właśnie brak spokoju. Trzeba przywyknąć i trochę zrozumieć innych a i życzliwość też się przyda. Pozdrawiam. Ja też lubię spokój i ciszę ale sąsiadów na szczęście mam fajnych.Pozdrawiam

Agnieszka D.

07.10.08 9:45 Cytuj

Myślę, że przy odrobinie chęci poznania ludzi, którzy mieszkają za ścianą zazwyczaj okazuje się, że ma się bardzo fajnych sąsiadów.
I trzeba zrozumieć, że dla nich głośne zachowanie może oznaczać kompletnie co innego niż dla nas... Kwestia wyrozumiałości i normalnej rozmowy w zupełności wystarczy do rozwiązania problemu pod tytułem "głośni sąsiedzi"...

Aby pisać na forum musisz się zalogować.