grupa

Sprzedam/kupię mieszkanie

Bezpośrednie ogłoszenia o kupnie i sprzedaży mieszkań

forum | zapisani do grupy

sprzedam bezpośrednio śliczną kawalekę Bemowo, nowy blok -standard wykończenia wysoki/ ZM2/Obrońców Tobruku

Aga S. Odsłony: 1278

22.01.08 9:51 Cytuj

Witam, mam do sprzedania ładnie ykończone mieszkanko, poniżej informacji więcej:
Informacje ogólne:- budynek oddany 2005/2006- lokalizacja bezpośrednio w> > > parku przy forcie Bema z terenami rekreacyjnymi- w pobliżu Centrum> > > Handlowe Bemowo oraz Carrefour, kino, basen, szkoła, sklepy- piętro 2 z> > > 5- winda, domofon, ochrona, monitoring, możliwość wynajęcia garażu> > > podziemnego,- niski czynsz: 197 zł- kablówka, telefon, internet-> > > powierzchnia mieszkania: 34,3 m2 + loggia 5,3 m2.Wysoki standard> > > wykończenia w nowoczesnym stylu:- Pokój i aneks kuchenny (6,3 m2 + 17> > > m2), duże, drewniane, brązowe okna z żaluzjami pod kolor ścian, parkiet> > > jesion (22mm), gres polerowany, parapety marmur i trawertyn. Zabudowa> > > kuchni w cenie, zlew z kamienia, szuflady TandemBox firmy Blum z> > > hamulcami, w ścianie kuchni luksfery.- Duża nowoczesna łazienka (5,4 m2)> > > wanna narożna, hiszpańska glazura rektyfikowana, nowoczesne drzwi,> > > drewniane meble i armatura (Fonte i Roca).- Funkcjonalny przedpokój (5,6> > > m2): dwie szafy wnękowe z elementami lakobel, w mieszkaniu dużo> > > elementów w tonacji wenge, drzwi antywłamaniowe Dierre (najwyższy model). Zainteresowanych proszę o kontakt. Wstępna cena to 37o tys. zł - możłiwość negocjacji oczywiście. Mój tel. 606-226-036, pozdrawiam Aga, zainteresoawanym wyślę foty.

Marta G.

29.01.08 22:08 Cytuj

witam,

w związku z Pani ogłoszeniem uprzejmie proszę przesłanie zdjęć kawalerki na adres: gargas@wp.pl

pozdrawiam - Marta

Aga S.

30.01.08 19:40 Cytuj

Witam,
przesłałam Pani zdjecia z innego adresu.
pozdrawiam serdecznie,
Aga

Krzysztof K.

01.03.08 7:09 Cytuj

Witam

Jeżeli ta oferta jest jeszcze aktualna to bardzo proszę o kilka zdjęc na adres mailto: kkonet@vp.pl .

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
Krzysztof

Aga S.

01.03.08 10:05 Cytuj

Witam, niestety mieszkanko już sprzedane. Pozdrawiam serdecznie, Aga

Jarek S.

24.03.08 12:28 Cytuj

To może ja dodam swoją ofertę. Mieszkanie 2 pokojowe plus balkon" Zielone Bemowo". Nowe, do wykończenia 49 m/kw. Obrońców Tobruku.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.