grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Mostek przy ul. Kobiałka-akcja! "Krowy w kropki bordo"

konto u. Odsłony: 1146

19.03.10 14:31 Cytuj

W środę rusza akcja inspirowana wypowiedzią Adama Sobieraja rzecznika ZDM. Myślę, że my jako mieszkańcy pobliskich osiedli powinniśmy przyłączyć się do tejże akcji i wesprzeć pracowników pobliskiej szkoły. Może również przygotujemy makiety krów! :) Zachęcam do dyskusji i udziału w akcji :)

http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1648416,0,1,krowy_w_kropki_bordo_kontra_rzecznik_zdm,wiadomosc.html

Robert M.

19.03.10 17:07 Cytuj

A może trzeba było sobie kupić mieszkanie w Warszawie:-)?
Oj zaraz się zacznie...

konto u.

19.03.10 18:03 Cytuj

A co się zacznie? ;D

Robert M.

20.03.10 8:34 Cytuj

Myślałem, że zaraz na mnie "wsiądą" mieszkańcy Białołęki, ale jak widać, albo tutaj nie zaglądają, albo mają poczucie humoru:-)
A na poważnie, to naprawdę nie było już mieszkań w Warszawie:-)?

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 20.03.10 8:36 przez Robert M.).

Dariusz Ł.

20.03.10 8:38 Cytuj

"Przyganiał kocioł garnkowi " :P

Robert M.

20.03.10 9:22 Cytuj

Że niby jak:-)?

konto u.

20.03.10 13:41 Cytuj

Ale przecież ja mieszkam w Warszawie, już 10lat i nie zamieniłabym Białołęki na żadną inną dzielnicę :) A jak ktoś jeszcze się nie zdecydował to polecam mz najlepszą ofertę w Wawie: http://regaty-domy.domdevelopment.pl/ zostało jeszcze kilka domków :) Dodam, że deweloper również godny polecenia ;-) pozdrawiam :)

Marcin B.

21.03.10 22:31 Cytuj

Robert M. (19.03.10 17:07):
A może trzeba było sobie kupić mieszkanie w Warszawie:-)?
Oj zaraz się zacznie...
Długo nad tym myślałeś??? Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Regat.
Inicjatywa rzeczywiści godna uwagi. Może wreszcie odpowiedni ludzie na "stołkach" zauważą, że intensywny rozwój dzielnicy Białołęka to nie tylko coraz więcej osiedli/domów, ale równocześnie powinna rozwijać się infrastruktura.
Treść edytowana 1 raz (ostatnio 21.03.10 22:34 przez Marcin B.).

Robert M.

22.03.10 8:37 Cytuj

Czy długo myślałem? Generalnie nie mam najmniejszych problemów z myśleniem, a o Białołęce myślałem już dawno temu, żeby tam kupić mieszkanie i Bóg mnie odwiódł od tej myśli...
Również pozdrawiam wszystkich mieszkańców Regat oraz innych osiedli.

Agnieszka P.

24.03.10 14:46 Cytuj

Szkoda, że nikt z osiedla Regaty nie dołączył ani z krową, ani na spotkanie z władzami i mediami. Ale widzę, że Państwo są na etapie docinania sobie, gdzie kto mieszka. Rzeczywiście wszyscy pod Pałacem Kultury się nie zmieścimy.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.