grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

pompa ciepła

Jacek D. Odsłony: 3724

15.11.10 14:34 Cytuj

Witam!

Panie Oktawianie, mam takie pytanie. Jestem zainteresowany pompą ciepła, chciałbym zamontować ją w domu, który właśnie budujemy. Jestem z Wrocławia. I szukam firmy, która by się tym zajęła od A do Z. Czy Państwa firma obsługuje również Dolny Śląsk? A z drugiej strony, jeśli jest Pan z branży, to mam pytanie czy słyszał Pan coś o firmie DPS? Ostatnio miałem z nimi kontakt i zrobili na mnie pozytywne wrażenie. Są również z Wrocławia. Nie wiem czy powinienem się Pana pytać o to, bo w końcu to jest konkurencja. Ale może to nie będzie Panu przeszkadzać:)

Oktawian B.

16.11.10 13:18 Cytuj

Dzień dobry Panie Jacku.
Co do obszaru na którym działamy to wygląda to tak, że robimy tam gdzie jest robota. Mimo, że jesteśmy z Warszawy i tam mamy najwięcej zleceń, to montowaliśmy pompy także np. na Mazurach, więc jeśli będzie potrzeba pojechać do Wrocławia to i tam będziemy.
Jeśli chodzi o zakres działania to zajmujemy się odwiertami, montażem kotłowni oraz instalacjami CO i WOD-KAN.
Aby pomóc Panu przy doborze pompy potrzebuję informacji dotyczących powstającego domu: powierzchnia do ogrz,jaka izolacja, rodzaj ogrzewania, ile osób do cwu, czy będzie kominek? A także to czy ma Pan swoje specjalne wymagania odnośnie systemu?
O konkurencji najlepiej jest mówić dobrze. Ja jednak nie mam zdania gdyż jeszcze nie miałem z nimi do czynienia.

Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam serdecznie.

Oktawian Brala
Eko Partner

Aby pisać na forum musisz się zalogować.