Stare obiekty do zamieszkania
|
|
16.03.10 21:42 Cytuj Usłyszałam ,że mozna sobie zadaptować do mieszkania na lato stare młyny, stodoły obłożone kamieniem polnym, budynki na nieczynnych stacjach kolejowych waskotorowych. Nikt z moich znajomych nie ma takiego obiektu w rodzinie. Myślę, ,że sa to obiekty z dusza i warto cos takiego pieczołowiecie remontować. Mozna połączyć przyjemne z pożytecznym. |
|
|
18.03.10 8:14 Cytuj Nie tylko na lato. Zawrotną karierę zrobiły w Polsce te Lofty w Żyrardowie: http://bit.ly/bqhKiA - moda na zamieszkiwanie fabryk panuje w całej Europie i muszę przyznać, że jest to intrygujące... Żyrardowskie lofty wyprzedały się bardzo szybko, zresztą nie ma się co dziwić - są świetne, |
|
|
18.03.10 18:33 Cytuj W Żyradowie wyglada to swietnie. |
|
|
19.03.10 9:18 Cytuj
nie rozumiem tej fascynacji aranżacjami z betonu, stali i szkła |
|
|
19.03.10 17:01 Cytuj
I koniecznie ten motocykl w salonie!!! Jakiś fragment Wielkiego Zderzacza Hadronów, byłby bardziej... cool, wow, si, lol* |
|
|
25.03.10 7:48 Cytuj
z Tym cmentarzem to jednak troszkę przesada. A mi te lofty wcale nie wydają się ponure - są bardzo nowoczesne, to prawda, ale ponure ? Z takimi oknami, nie może być tam ponura. Inna sprawa, że mieszkanie nie było zamieszkane kiedy robiona była wizualizacja, z odrobiną osobistych gratów na pewno wygląda znacznie lepiej. |
|
|
25.03.10 15:00 Cytuj
owszem to wygląda dobrze w słoneczny dzień |
|
|
29.03.10 18:40 Cytuj E no, bez przesady :) Pewnie że loft to nie to samo co klimatyczny domek na wsi, z wielkim chlebowym piecem i malowanymi okiennicami, ale lofty łącząc historię z nowoczesnością dają naprawdę duże możliwości urządzenia wnętrza :) |
|
|
30.03.10 10:44 Cytuj ale ja się nie czepiam loftów tylko tej betonowej aranżacji |
|
|
30.03.10 15:20 Cytuj a ja się niczego nie czepiam, tylko piszę co mi się bardziej podoba, a co mniej, w charakterystycznej dla mnie niewyszukanej formie ;) |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.