grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Sprzedam dom na Mazurach w stanie surowym zamkniętym z widokim na jezioro

Anita M. Odsłony: 15781

15.03.10 18:26 Cytuj

Sprzedam dom jednorodzinny w stanie surowym zamkniętym na Mazurach, w pięknym miasteczku - Olecku (25km od Ełku, Suwałk). Dom ma powierzchnię 310m2, a działka powierzchnię 600m2. Dom położony jest na górce, z tarasu rozciąga się piękny widok na jezioro i pobliski las. Przyziemie: 2 garaże, 3 piwnice, pralnia, kotłownia, skład, skład opału - razem ok 90m2 (duże możliwości aranżacyjne, doskonale nadaje się na restaurację lub kawiarenkę z pięknym ogródkiem, z którego widok rozciąga się na jezioro). Wysoki parter: kuchnia połączona z jadalnią, dwa ustawne pokoje, łazienka, korytarz. Piętro: trzy pokoje, kuchnia. Doprowadzona kanalizacja miejska, jest prąd. W okolicy zabudowa jednorodzinna. Pilna sprzedaż. Cena 320 000 zł do niewielkiej negocjacji. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt tel. 507 16 15 14 lub mailowy m_anitka210368@wp.pl

Anita M.

15.03.10 19:02 Cytuj

Przesyłam kilka zdjęć, w przypadku zainteresowania więcej zdjęć mogę udostępnić drogą mailową. Pozdrawiam

Ira E.

16.03.10 5:32 Cytuj

Bardzo duzy dom.

Anita M.

16.03.10 10:56 Cytuj

Tak dom jest duży, jednakże został zbudowany z myślą o prowadzeniu w nim własnej działalności gospodarczej. Najniższa kondygnacja doskonale nadaje się na działalność gastronomiczną, bowiem można stworzyć tu idealny lokal nadający się pod restaurację, kawiarnię czy inny rodzaj działalności. Można zrobić również ogródek dla klientów, z którego widok będzie rozciągał się na pobliskie jezioro. Dodatkowo dom postawion jest na wzniesieniu, najwyższy punkt, więc można zrobić np. wieżę widokową. Tak naprawdę wszystko zależy od pomysłu i chęci :). Pozdrawiam

Dariusz Ł.

18.03.10 15:54 Cytuj

gdyby był pod Warszawą to biorę :) Sympatyczny domek :)

Anita M.

18.03.10 21:12 Cytuj

To "tylko" 250km od Warszawy :) dobry samochód i do domu można w 2,5 - 3 godziny wrócić :)

Ann B.

18.03.10 22:53 Cytuj

nie mogę się powstrzymać... strasznie brzydki ten dom :( zgubił gdzies proporcje, bez ładu i składu...i tak boleśnie kontrastuje z zadbanym podwórkiem sąsiada( fot.2)
kupcie i zróbcie porządek (zburzyc) z tym architektonicznym potworkiem !

Anita M.

19.03.10 9:21 Cytuj

Nie jest sztuką zrobić z cuda potworka, tylko z potworka cudo :) dom odbiega może od obecnie panujących standardów jednopoziomowych domów jednorodzinnych :) jest oryginalny i dlatego daje duże możliwości, każda kondygnacja to otwarta przestrzeń o powierzchni ok 90m2, ale przecież nie każdemu musi się podobać :) Pozdrawiam

Arkadiusz A.

21.03.10 22:18 Cytuj

Jeszcze nie ukończony a już nadaje się do remontu. Straszydło...

Anita M.

21.04.10 11:25 Cytuj

Znalazł się kupiec :) pozdrawiam wszystkich, a dla Niedowiarków prześlę zdjęcia po wykończeniu, widziałam plany i wygląda bajecznie

Aby pisać na forum musisz się zalogować.