grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

ASTER Telewizja Internet Telefon

Iwona J. Odsłony: 3674

07.03.10 17:22 Cytuj

Bartku i Macieju.
bardzo Wam dziękuję za wsparcie:)

to jest moja piarwsza i mam nadzieję ostatnia tak nieprzyjemna historia:(
mam również nadzieję, że dostanę te nieszczęsne korekty i saldo zostanie wyzerowane:(
Macieju, Tobie zaś rzyczę, by Twoja walka z UPC zakończyła się pomyślnie.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję:)

Iwona J.

07.03.10 17:29 Cytuj

..Iwonko, uważaj, bo w większości umów z monopolteleoperatorami jest taki paragraf, że bez względu na wielkość i ilość błędów popełnionych przez tych debili, do momentu rozstrzygnięcia reklamacji, masz płacić tyle i le oni chcą. W innym przypadku TY JESTEŚ WINNA wszystkiemu...

dostałam od Aster pismo z przeprosinami za zaistniałą pomyłkę i jest w tym piśmie właśnie wątek o tych nieszczęsnych korektach...jest to dla mnie zabezpieczenie w razie "awarii":)(na czas rozstrzygania reklamacji nie wstrzymałam płatności.
oby to wszystko nie skończyło się postępowaniem sądowym:)..aż człowiekowi ręce opadają:(

Treść edytowana 2 razy (ostatnio 07.03.10 17:33 przez Iwona J.).

Marzena N.

07.03.10 20:24 Cytuj

Odradzam te firmę . omijać szerokim łukiem!
ja systematycznie dostaje od coraz to innych firm windykacyjnych wezwanie do zapłaty faktury która zapłaciłam w terminie!. Naliczają coraz to większe odsetki a ja wywalam kasę na korespondencie i wysłanie kopii zapłaconego rachunku. Oczywiście w danej firmie windykacyjnej po otrzymaniu kopii opłaconej faktury sprawa zostaje umorzona, a za pół roku otrzymuje wezwanie z wiekszymi odsetkami od innej firmy! Bajzel , bajzel bajzel!

Iwona J.

08.03.10 17:27 Cytuj

Marzena N. (07.03.10 20:24):
Odradzam te firmę . omijać szerokim łukiem!
ja systematycznie dostaje od coraz to innych firm windykacyjnych wezwanie do zapłaty faktury która zapłaciłam w terminie!. Naliczają coraz to większe odsetki a ja wywalam kasę na korespondencie i wysłanie kopii zapłaconego rachunku. Oczywiście w danej firmie windykacyjnej po otrzymaniu kopii opłaconej faktury sprawa zostaje umorzona, a za pół roku otrzymuje wezwanie z wiekszymi odsetkami od innej firmy! Bajzel , bajzel bajzel!
o kurcze!!
Pani Marzeno..naprawdę współczuję:(

Przemek K.

09.03.10 11:18 Cytuj

Znacie może szczegóły oferty Aster dotyczącej monitoringu
np. ile kamer, jakiego typu i cena ?

Aby pisać na forum musisz się zalogować.