Modernizacja forum

Paweł S. Odsłony: 1063

03.02.10 13:22 Cytuj

Witam wszem i wobec ;)
Jako że na każdym szanującym się forum powinna być osoba która zajmuje się utrzymywaniem porządku, postanowiłem się tym zająć osobiście :)

Tak, jestem moderatorem samozwańcem :)
Wszelkie pytania, prośby itd. wysyłajcie na priva.

Pozdrawiam
Sąsiad Mod :)

Paweł C.

03.02.10 19:36 Cytuj

W takim razie życzę spokojnej służby. Pewnie ilość użytkowników i spraw tu poruszanych będzie stopniowo wzrastać, choć i tak to forum jest już bardzo rozwinięte jak na osiedle które jeszcze nie funkcjonuje.
Pzdr

Paweł S.

03.02.10 20:55 Cytuj

Zatem na początku chciałbym zaproponować pozamykanie kilku wątków do których już nikt nie zagląda... Małe porządki na pewno się przydadzą :)

Klaudia K.

04.02.10 20:18 Cytuj

prosze bardzo....

Paweł S.

16.02.10 18:40 Cytuj

Mam prośbę, szczególnie dla nowych użytkowników tego forum. Zanim o coś zapytacie, przejrzyjcie wcześniejsze posty, mogą czasem wiele wyjaśnić. Chciałbym również poprosić w miarę możliwości o trzymanie się tematyki wypowiedzi w danym wątku, inaczej forum stanie się nieczytelne i trudno będzie skompletować jakiekolwiek informacje.
Z góry dziękuję,

P.S. Posty nie nawiązujące do tematu wątku będą kasowane bez ostrzeżenia!!

Paweł S.

07.01.11 14:11 Cytuj

Wszelkie oferty firm remontowo-wykończeniowo i inne OWO proszę wrzucać do założonego już tematu. Nowe tematy będę z automatu, bez skrupułów i ostrzeżenia kasował ;)

Paweł S.

05.04.11 17:25 Cytuj

Wiosenne porządki...
Kasuję bez ostrzeżenia wszystkich, którzy nie zalogowali się na forum przez więcej, niż rok (czyli data ostatniego logowania do 01.04.2010).
Poza tym fajnie by było, gdyby wszyscy użytkownicy forum wpisali w danych swój numer mieszkania, tak przynajmniej wiadomo kto jest kto...

Aby pisać na forum musisz się zalogować.