grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

sprzedam działkę 1000m2 - 40 tys.zł,- k/ Warszawy, nad Wisłą na skarpach wiślanych

Mada235 L. Odsłony: 7156

02.12.10 11:10 Cytuj

Bardzo dawno nie zaglądałem na strone. Nadal aktualne do sprzedazy rodzinne działki, nie mam zdjęć dzialek, tylko mapy podziałowe , z mapka dojazdu do działek. W poblizu mam i inne działki rodzinne, po 3000m2 , cena od 65 tys.zl do 120 tys.zł. tereny niezlewowe,

Mada235 L.

18.05.11 11:09 Cytuj

Sprzedam następną działkę 1000m2 cena , jak poprzednio 40 tys.zł.W Studium przeznaczone pod budownictwo mieszkaniowe. Myslę ,że jeszcze jedna działka będzie do sprzedaży na jesieni/ zimie.

Ala Z.

30.05.11 21:19 Cytuj

Witam
Nie wiem czy to Ci to pomoże, ale zajrzyj na serwis www.samowycena.pl. Można tam przeprowadzić szacunkową wycenę dowolnej nieruchomości. Polega to na tym, że system oblicza cenę danej nieruchomości w oparciu o wartości nieruchomości sąsiadujących z nią, mających zbliżone parametry. Dzięki temu możesz zorientować się, jakie ceny osiągają nieruchomości w wybranej przez Ciebie okolicy. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach programu Innowacyjna Gospodarka.

Mada235 L.

31.08.11 6:24 Cytuj

Następna działka idzie na sprzedaz, pzdr

Aby pisać na forum musisz się zalogować.