grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Polecam solidnego fachowca

Anna B. Odsłony: 4524

22.01.10 1:10 Cytuj

W tych czasach ciężko o dobrego i uczciwego fachowca wiec postanowiłam dać tu post zeby polecić chłopaka, który wykończył moje mieszkanie.Zrobił je szybko i bardzo solidnie,pracował od rana do wieczora.Robil u mnie cale mieszkanie pod klucz kupione, wiec kazdy sie orientuje ze wchodzil na surowizne. Praca trwala 3 tyg. Chcialam najpierw ekipe bo zalezalo mi na czasie ( nie chcialam za 2 mieszkania czynszu placic).Po zrobieniu kosztorysu dal termin za 4 tyg, nie chcialo mi sie wierzyc ze sam da rade w takim czasie wykonczyc mieszkanie 85m .Juz po paru dniach bylam milo zdziwiona jak pojechalam na mieszkanie, robota naprawde szla szybko i przed terminem sie skonczylo. Podpowiedział mi sporo pomysłów które się sprawdziły i fajnie wyszły.Co do cen też nie ma wygurowanych. Jeżdził ze mną po sklepach,pomagał w doborze materiałów.
Jeśli ktoś z Was by chciał zdjęcia mojego mieszkania proszę o maila to wyślę. Tel kontaktowy: 883775557

Dariusz Ł.

22.01.10 13:15 Cytuj

witam, poprosze o zdjecia na darluk@o2.pl, co wchodziło w skład wykończenia i jaki koszt robocizny był jesli moge zapytac. Rozumiem ze w Warszawie
pozdrawiam
D

Mariola, Wojtek M.

22.01.10 15:25 Cytuj

Witam,
również poproszę zdjecia na e-mail grzeszczakw@wp.pl

Joanna S.

22.01.10 17:19 Cytuj

Witam,
Poprosze o zdjecia (e-mail: asiakobra@wp.pl), czy moglaby Pani przeliczyc koszt wykonczenia 1 m kw. (sama robocizna). Dziekuje i pozdrawiam,
J.

Anna G.

22.01.10 22:05 Cytuj

witam, ja tez chetnie zobacze efekty pracy i poznam w przyblizeniu chociaz koszty remontu. pozdrawiam i z gory dziekuje! ankha_lodz@wp.pl

Anna B.

23.01.10 16:59 Cytuj

Zdjecia powysylalam juz na maila, jesli by cos nie doszlo to prosze o ponowny kontakt.
Pozdrawiam
Anna B.

Katarzyna S.

23.01.10 17:34 Cytuj

Witam. Ja też bardzo prosiłabym o zdjęcia..:) nicola_kaska@tlen.pl. Czy mogłaby pani także napisać ile ten fachowiec pobiera mniej więcej za m2..? :]

Krystyna J.

24.01.10 21:02 Cytuj

witam, chętnie zapoznałabym się ze zdjęciami, poproszę o podesłanie na karolokamyk@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję!
pozdrawiam K.

Anna B.

02.02.10 15:12 Cytuj

Wyslalam zdj, sprobuje tu dodac fotki

Edyta M.

02.02.10 21:25 Cytuj

trudno uwierzyc że jedna osoba wykonała taką pracę

Aby pisać na forum musisz się zalogować.