grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Polecam solidnego fachowca

Dariusz Ł. Odsłony: 4571

26.02.10 14:43 Cytuj

Krytykuje jak są powody i mam coś do powiedzenia. Nie jestem bajkopisarzem a sytuacje jak Pani widzi opisalem szczegółowo i nie dlatego aby komus dokuczyc. Jak Pani wie i z pewnością obserwuje fachowcy zakladją konta i za chwile je zamykają po nadaniu ogłoszenia. Przepraszam jesli się mysliłem w Pani przypadku. Niemniej fakty są takie jakie są. Ten Pan jest drogi (najdroższa oferta do tej pory jaką mam a analizuję tylko sprawdzone ), wcale nie szybki. Widac miala Pani szczescie co do ceny i szybkości. Bo u mnie jak Pani przeczytała cena razy 2 i termin wykoannia też a pracy 2 x mniej.
Pozdrawiam i bez urazy.

Dariusz Ł.

26.02.10 14:49 Cytuj

Co nie zmienia faktu, że wypisała się Pani z forum swojego osiedla po zamieszczeniu ogłoszenia o fachowcu. Teraz jest Pani widze z powrotem

Anna B.

27.02.10 0:52 Cytuj

Nie sledze tego forum zbytnio czesto .Dajac ogloszenie a raczej polecenie chcialam tylko polecic uczciwego czlowieka. Naprawde mam tak czas zajety ze nie moge wciaz tu wchodzic a po drugie nawet dlatego z gory dodalam tu zdjecia bo mialam za duzo maili z prosba o nie. Nie jest to moja praca ani nic z tego nie mam ze napisalam polecenie ale tez nie bede sie zajmowala reklama firmy.Zrobilam to z serdecznosci i uznania. A co do tego co czytam w pana watkach to jakbysmy mowili o 2 innych osobach, to mnie zastanowilo.
Pozdrawiam serdecznie

Łukasz B.

27.02.10 23:50 Cytuj

Witam,
szczerze polecam, firmę wykończeniowa Usługi Ogólnobudowlane Jacek Jarco. Firma zajmuje się kompleksowym wykończeniem apartamentów w wysokim standardzie. Współpraca z tą firmą przebiega bezstresowo, dysponuje olbrzymią wiedzą. Zapraszam na stronę internetową www.jarco.pl
zrealizowane projekty:
www.jarco.pl/projekty_pl.html
Kontakt z właścicielem:
+48 606 103 432

Szczerze polecam,
Łukasz

Maciek W.

02.04.10 11:02 Cytuj

Witam
Polecam dobra ekipe wykonczeniowa. Zrobili moje mieszkanie, teraz robia u znajomego. Solidne wykonczenie i bardzo przyzwoita cena. Tel. Pan Darek 502 24 11 17

Aby pisać na forum musisz się zalogować.