Polecam solidnego fachowca
|
|
26.02.10 14:43 Cytuj
Krytykuje jak są powody i mam coś do powiedzenia. Nie jestem bajkopisarzem a sytuacje jak Pani widzi opisalem szczegółowo i nie dlatego aby komus dokuczyc. Jak Pani wie i z pewnością obserwuje fachowcy zakladją konta i za chwile je zamykają po nadaniu ogłoszenia. Przepraszam jesli się mysliłem w Pani przypadku. Niemniej fakty są takie jakie są. Ten Pan jest drogi (najdroższa oferta do tej pory jaką mam a analizuję tylko sprawdzone ), wcale nie szybki. Widac miala Pani szczescie co do ceny i szybkości. Bo u mnie jak Pani przeczytała cena razy 2 i termin wykoannia też a pracy 2 x mniej. |
|
|
26.02.10 14:49 Cytuj Co nie zmienia faktu, że wypisała się Pani z forum swojego osiedla po zamieszczeniu ogłoszenia o fachowcu. Teraz jest Pani widze z powrotem |
|
|
27.02.10 0:52 Cytuj
Nie sledze tego forum zbytnio czesto .Dajac ogloszenie a raczej polecenie chcialam tylko polecic uczciwego czlowieka. Naprawde mam tak czas zajety ze nie moge wciaz tu wchodzic a po drugie nawet dlatego z gory dodalam tu zdjecia bo mialam za duzo maili z prosba o nie. Nie jest to moja praca ani nic z tego nie mam ze napisalam polecenie ale tez nie bede sie zajmowala reklama firmy.Zrobilam to z serdecznosci i uznania. A co do tego co czytam w pana watkach to jakbysmy mowili o 2 innych osobach, to mnie zastanowilo. |
|
|
27.02.10 23:50 Cytuj
Witam, |
|
|
02.04.10 11:02 Cytuj
Witam |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.