grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Polecam solidnego fachowca

Dariusz Ł. Odsłony: 4522

02.02.10 21:34 Cytuj

rozmawiałem z tym Panem. Sam nie wiem. Niby sie umowilismy ale nie odbiera teraz telefonu, nie oddzwania, obiecuje że dośle coś mailem i mam odczucie natręta. Mialem juz 2 magików (jeden od łazienki, drugi od kuchni). Obaj obiecywali remont w miesiąc skonczyło się na rozbabranej łazience w połowie grudnia, wyłaczony telefon, żona w ciąży. Telefon właczył po nowym roku. Remont trwał 2,5 miesiąca i jeszcze musiałem pokazywac ze się da jednak różne rzeczy zrobić wbrew jego zaprzeczeniom. Sam juz nie wiem... Wiem że to raczej antyreklama , ale opisuje swoje odczucia. Podczas spotkania, miły, otwarty i bagatelizujący wszelkie problemy natury budowlanej. No ale jak bedzie w praktyce...

konto u.

03.02.10 16:12 Cytuj

czy moglabym prosic o wiecej zdjec . dziekuje
justynakoziol2@wp.pl

Dariusz Ł.

08.02.10 17:38 Cytuj

no to juz wiadomo , że lipa. Ceny lipa, termin 3 tygodni też, Pani Ania też jakby wypisała się ze swojego osiedla

Marcin X.

08.02.10 18:30 Cytuj

w 3 tygodnie takiego mieszkania w takim wykończeniu, by nie zrobił, chyba, że to był wyścig trójek murarskich.

konto u.

08.02.10 18:57 Cytuj

kto poleci dobrego szklarza?

Dagmara D.

08.02.10 19:02 Cytuj

dzień dobry ja tez mogę wam poleci dobrego fachowca jest solidny a przede wszystkim dokładny kontakt do niego 886-611-953 roman

Luk S.

09.02.10 1:53 Cytuj

Jeżeli poszukujecie Państwo solidną firmę zajmującą się profesjonalnym wykończeniem wnętrz, nie wyłączającą telefonu od przeszło 6 lat, szanującą czas klienta i chcecie ją zweryfikować pod względem kompetencji proszę dzwonić 600 215 111 lub mail solidneremonty@vp.pl

konto u.

09.02.10 23:26 Cytuj

PANI ANIU B PROSZE O ZDJECIA Z PANI MIESZKANIA I JAK PANI MOZE O CENE TEGO FACHOWCA.
DZIEKUJE
justynakoziol2@wp.pl

Dariusz Ł.

11.02.10 12:26 Cytuj

12 tys kosztowało podobno to co jest na zdjęciach. Ja poprosiłem o wycene mniejszego mieszkania o 10-15 m2 i nie tak nietypowego mieszkania w zakresie duuuuzo mniejszym, praktycznie bez przerobek budowlanych, gladzi, podłóg, malowania, nietypowych rzeczy, zabudowy itp - moj zakres to: 2-3 proste sufity podwieszane z punktowymi halogenami
(a nie takie kaskadowe jak na zdjęciach -podobno 5 szt), glazura, terakota standad z hydrauliką i przesunięciem 2 gniazd elektrycznych w skali mieszkania, osadzenie 3 par drzwi i koszt nienegocjowalny był 10 500 zł a termin wykonania 5 tygodni. Wiec nie wiem jak się ma cena 12 000 zł za to co na zdjęciach przy metrażu ok 90 m2, skali robót i w podobno terminie 3 tygodni... Przepraszam ale dla mnie lipa. W tej cenie mam ekipe a nie jednego Pana i czas wykończenia to nie 5 czy 6 tyg tylko z pewnością krócej skoro 3 osoby będą pracowały a nie jedna. Pani Ani juz nie ma jak zauwazycie na stronie swojego osiedla a znalazłem też reklamy tego Pana na innych forach. I w sumie nie to jest naganne bo kazdy próbuje jak umie się sprzedać, ale w momencie kiedy bylem bardzo pozytywnie nastawiony i naprawdę chcialem się 'dogadać". Obnizka 500 zł nie jest chyba dramatem, ale i tak przystałbym i na te cene wywolawczą. To Pan przestał odbierać telefony, nie odpisał na maile. Malo tego , poleciłem go koledze i pomimo umowienia się na wykonanie pracy w konkretnym miejscu i terminie nie zadzwonil, nie przeprosil, ani pocałuj mnie w ... itd... Szkoda Waszego czasu. Nie podaję nazwisk bo nie chcę nikogo krzywdzić. Może mu się akurat nawarstwiło kilka rzeczy i przestał panować nad tym. Acha, jeszcze jedno, przygotujcie sobie 100 zł podczas pierwszej wizyty na "kosztorys" tzn kilka punktów z wyliczeniami w mailu które może otrzymacie po 10 telefonach przez tydzień. Pan nie ma samochodu więc nie dokupi nic w czasie dnia jak czego s zabraknie, albo wyprawa komunikacją publiczną na cały dzień, materiał tez pewnie sami bedziecie wyladowywać jesli nie bedzie ze sklepu w opcji dowozu i wniesienia (bo jak samemu wnieść cos wielkogabarytowego?). Reasumując nie polecam.

Anna B.

25.02.10 23:45 Cytuj

Witam
Przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie moglam sie zalogowac na salon.pl.

P.Justyno jak tylko wroce do polski to wysle wiecej zdjec.

A co do p.Dariusza to widze w niejednym watku ze pan tylko kogos krytykuje. Trudno mi uwierzyc w to co pan pisze, bo u mnie i u znajomych nie bylo zadnego problemu.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.