grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

widok z okna

Zosia S. Odsłony: 4567

28.12.09 13:45 Cytuj

Może macie to szczęście i widzicie ze swoich okien kawałek zieleni ? Ja na szczęście mam ten luksus i za oknami mam jeszcze trochę drzewek, ale krajobraz coraz bardziej mi się zabudowuje... W ostatnim czasie budynki wyrosły jak grzyby po deszczu. a Wy co macie za oknami ? wiele lat mieszkałem w bloku i wiem co to znaczy kiedy widać ulicę i kolejne bloki...

Małgośka M.

28.12.09 15:26 Cytuj

ja mam widok na plac zabaw, zieleń i domki jednorodzinne

lepsze to niż np tory kolejowe, zatłoczona droga z mega korkiem i torowiskiem tramwajowym, okna bloku naprzeciwko, linia wysokiego napięcia, lotnisko, wysypisko śmieci, złomowisko, huta, fabryka, cmentarz, oczyszczalnia ścieków, spalarnia

jest naprawdę dużo paskudnych widoków z okna więc nie mamy co narzekać

Maciek S.

28.12.09 18:31 Cytuj

Co ja bedę opisywał, dołączam zdjęcia

Maciek S.

28.12.09 18:40 Cytuj

Nie takie to proste...

Maciek S.

28.12.09 18:43 Cytuj

Próbuję raz jeszcze, ale jeżeli teraz mnie "wykrzaczy", to daję sobie spokój, przynajmniej na czas jakiś.

Zosia S.

29.12.09 11:02 Cytuj

Ja zawsze myślałam, że fajnie byłoby budzić się rano, otwierać oczy i patrzeć na góry. Najlepiej na tatry :)
Dla tych, którzy wolą morze od tatr mieszkanie marzeń: http://bit.ly/8iLXyb na 32 piętrze w najwyższym budynku mieszkalnym w Polsce a do tego praktycznie na plaży :) W sumie fajnie byłoby pić kawusię i patrzeć na fale.
Nie wiadomo tylko jak z mewami, bo to wyjątkowo ochydne ptaszyska...

Choineczka C.

29.12.09 20:33 Cytuj

Ja mam widok na las z jednej strony a z drugiej na pagórki. Slicznie szczególnie wiosną jak się szystko budzi do życia.
Szczęśliwego Nowego Roku i cudownych widoków z okna
http://www.urwanizchoinki.pl/U3QP7M

Tomek S.

31.12.09 7:43 Cytuj

Maciek S. (28.12.09 18:31):
Co ja bedę opisywał, dołączam zdjęcia
no Maćku, nie jest to może Puszcza Białowieska i pewnie zamiast żubrów jest siedliskiem okolicznych pijaczków, ale mimo wszystko nie jest najgorzej :)

Maciek S.

31.12.09 18:24 Cytuj

Na razie się napawam :)) Przyjdzie moment, że po lewej stanie 20 piętrowy blok-monstrum, a po prawej przebiegać będzie milionpasmowa ViaUrsynovia. Ale ja się ciesze byle czym. Najpierw tym, ze mam przed oknami srawnik dla psów, a potem, że będę miał trochę Citylife.

Zosia S.

05.01.10 11:18 Cytuj

lepszy srawnik i nawet trylionpasmowa droga, ale za własnym oknem :) z własnego okna z własnego mieszkania, świat pewnie i tak jest znacznie piękniejszy :) a nawet jak od czasu do czasu wdepniesz w jakieś g***o, to co... :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.