grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

widok z okna

Maciek S. Odsłony: 4570

06.01.10 12:02 Cytuj

no jak to co? ...szczęście! :))))

Zosia S.

06.01.10 12:38 Cytuj

co racja to racja! A jak jakiś gołąbek nas do tego ob**a to szczęście murowane do grobowej deski ;)

Wydaje się, że reszta forumowiczów ma tak pozasłaniane rolety i żaluzje w swoich oknach, że już nie pamiętają co jest za nimi. No ale założę się, że ktoś ma za oknem widok, którego wszyscy będziemy zazdrościć... A może się mylę ?

Agnieszka D.

08.01.10 14:44 Cytuj

Zazrościć to pewnie nie ma co, ale lubię swój widok z okna :) Bo nie widzę za swoim oknem okiem sąsiadów, a w oddali majaczy mi las Kabacki :)

Dodatkowo za moim oknem całkiem regularnie pojawia się przepiękna tęcza :)
Zdjęcie poniżej:

Justyna K.

09.01.10 17:10 Cytuj

A ja nie stety muszę ze swojego okna oglądać sąsiadów!!!

Zosia S.

11.01.10 10:01 Cytuj

Agnieszka - bardzo przyjemnie. Fajnie zrobione zdjęcie. mieszkasz w bloku ? jeśli tak to na którym piętrze ?

Byłam w weekend w górach - na Hali Miziowej - tam to mają widoki z okien :) szczególnie przy ładnej, słonecznej, zimowej pogodzie jest przepięknie!

Agnieszka D.

11.01.10 10:05 Cytuj

Mieszkam w bloku :) Na 6. - ostatnim piętrze :)

Tomek S.

14.01.10 11:09 Cytuj

Kurcze, to w penthousie, w luksusach :) Zazdrościć można, a jakże. Też mam zdjęcie z tęczą, ale z okna byłej pracy i trochę mniej nastrojowo zawinietowane.

Agnieszka D.

14.01.10 11:34 Cytuj

Fajne :)

A w luksusach wcale nie mieszkam :) Ale przyznam, że to, że nie widzę okien sąsiadów oraz ostatnie piętro (czyli nikt nie stuka mi nad głową) to były ważne czynniki przy wyborze tego mieszkania.

Ale ma to również swoje minusy - szczególnie kiedy winda nie działa :)

Tomek S.

15.01.10 22:57 Cytuj

kiedy winda nie działa można dbać o zgra zgrabną sylwetkę :) i kurczę jak to jest, że po prawej stronie tęcz robi się cień?

Dorota K.

16.01.10 8:08 Cytuj

Spójrz na to inaczej - to wewnątrz tęczy jest jaśniej :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.