łazienka
|
|
18.04.10 14:50 Cytuj Moja rada, zamiast pisać tutaj bzdety, przypomnij sobie zasady interpunkcji oraz pisowni w języku polskim, bo już je chyba zapomniałaś? Widywałem w życiu takich ludzi, którzy po kilku miesiącach w USA "zapominali" języka polskiego. A może ty nigdy tych zasad się nie nauczyłaś? Czas zatem nadrobić braki... Albo odwiedzaj fora anglojęzyczne. |
|
|
18.04.10 17:28 Cytuj
moja rada zamias pisac bzdury chlopcze przypomnij sobie po co jest to forum i dla kogo? bo napewno nie dla ciebie :)) |
|
|
18.04.10 18:01 Cytuj
Jeśli forum nie byłoby m. in. dla mnie, to pewnie by mnie tutaj nie było. |
|
|
19.04.10 17:55 Cytuj
|
|
|
20.04.10 23:03 Cytuj
Jak ktoś ma ochotę pogadać o łazienkach serdecznie zapraszam :) Piaskowiec, trawertyn - faktycznie warto. Szczególnie fajnie jako dodatki. Ja swoją drogą na tzw komunikację - od drzwi do wc polecam położenie drewna - np teaku, świetnie sprawdza się w łazience. Marmur, kamień idealny do położenia np na ścianach prysznica - można wtedy dwoma slabami dociętymi na wymiar załatwić całą kabinkę - no i spoin nie będzie :)) Jeżeli chodzi o płytki - popularne teraz duże formaty np. 30x100 białe, beżowe lub szare, można dowolnie łączyć z mozaiką kamienną lub szkłem. Generalnie musicie zdecydować co będzie "rządzić" w łazience i dobierać resztę na zasadzie podobieństwa. Kolory jak najbardziej wskazane ale... z doświadczenia wiem że moda przychodzi i przemija, więc najlepsza jest wyrafinowana elegancja :)) |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.