grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

łazienka

Kata B. Odsłony: 4180

06.04.10 15:35 Cytuj

pochodzi sie z lochowa .mieszkalo sie 10 lat w wawie :))
dziekuje :)

Kata B.

06.04.10 15:41 Cytuj

ojjj ,bedzie lazienka bedzie wypasiona hahahha

Robert M.

06.04.10 18:26 Cytuj

No właśnie, mieszkało się...

Kata B.

06.04.10 21:36 Cytuj

mieszkalo oj mieszkalo i widzialo :))))

Jurek K.

16.04.10 11:13 Cytuj

Robert M. (06.04.10 1:27):
Widzę, że będzie wypasiona łazienka w Ząbkach koło Warszawy, bo tam naprawdę warto kupić mieszkanie, bo jest bardzo tanie, a na Pradze, szczególnie Pradze Północ, to w ogóle syf, kiła i mogiła... "Nie bezpiecznie, nie ciekawie", itp. I nie rozumiem, dlaczego jak się pochodzi z Łochowa, to się na Salonie pieprzy, że się jest z Warszawy.
Robert M. (06.04.10 1:27):
Widzę, że będzie wypasiona łazienka w Ząbkach koło Warszawy, bo tam naprawdę warto kupić mieszkanie, bo jest bardzo tanie, a na Pradze, szczególnie Pradze Północ, to w ogóle syf, kiła i mogiła... "Nie bezpiecznie, nie ciekawie", itp. I nie rozumiem, dlaczego jak się pochodzi z Łochowa, to się na Salonie pieprzy, że się jest z Warszawy.
ciekawe z którego SYFU ty jesteś

doda e.

17.04.10 1:45 Cytuj

hahah ale zabawne :))
to forum a nie strona do ponizania ludzi .prosty jestes pochodzi z lochowa mieszkalo w wawie a mieszka w london wiesniaku z warszawy

Robert M.

18.04.10 7:37 Cytuj

Jureczku z Bemowa, zaciąłeś się? Wyluzuj trochę-moja dobra rada...

Kasiu Kozioł z "london"... Rozumiem, że celowo nie odmieniłaś Londynu, bo "london" czy "lochow" brzmią dla ciebie podobnie? Tak swojsko, prawda?

doda e.

18.04.10 10:32 Cytuj

ROBECIE M. nie jestem KASIA . po drugie forum nie jest do takich glupich komentarzy :) i to ty wuluzuj kolego.widac ze nie masz nic ciekawego do zaoferowania na tym forum.
justyna

Robert M.

18.04.10 10:40 Cytuj

Racja, Justyna a nie Kasia, pomieszało mi się...
A ja nie jestem "Robetem".
Być może mam słaby wzrok, bo żadnych głupich komentarzy nie zauważyłem. No, może poza kilkoma, a jak sobie przypomnę komentarz o zarobkach na stadionie rzędu 8 tys. dziennie, to mi się śmiać chce. To był chyba najgłupszy komentarz na salonie.

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 18.04.10 10:41 przez Robert M.).

doda e.

18.04.10 12:16 Cytuj

ale prawdziwy chlopcze -prawdziwy.nie wiesz nie byles wiec sie nie wypowiadaj na tematy o ktorych nie masz wogole pojecia -chlopcze robercie robecie jak ci tam -nie ma to znaczenia .

Aby pisać na forum musisz się zalogować.