grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Polecam ekipę remontowo-wykończeniową.

Ania i Piotrek P. Odsłony: 6922

18.11.09 13:35 Cytuj

Od mojego ostatniego kontaktu z partaczem mam zasadę, że nie korzystam z internetu przy wybieraniu fachowców bo oni sami siebie polecają. Prawdziwego fachowca nie znajdziesz w internecie bo nie musi się reklamować. Radzę się tego trzymać.

Lidia H.

19.11.09 13:55 Cytuj

ja również poproszę lidis@poczta.fm

Paweł K.

22.11.09 15:49 Cytuj

Od mojego ostatniego kontaktu z partaczem mam zasadę, że nie korzystam z internetu przy wybieraniu fachowców bo oni sami siebie polecają. Prawdziwego fachowca nie znajdziesz w internecie bo nie musi się reklamować. Radzę się tego trzymać.
Nie zgodze się z tym, że dobrego fachowca nie znajdzie się w internecie. Jest wielu dobrych fachowców z doświadczeniem, którzy pracowali w jakiejś firmie i chcieliby zacząć 'robić na siebie' a żeby to zrobić muszą wejść na rynek i szukają różnych możliwości ogłaszania się...
Chociaż przyznam, że jest ryzyko zatrudnienia pseudo fachowca z ogłoszenia :)

Ania i Piotrek P.

23.11.09 13:17 Cytuj

Chodzi mi o sytuację, kedy reklamują się podszywając pod inwestorów o polecają ekipę, która u nich coś robiła. bardzo częste.

Choineczka C.

14.12.09 21:17 Cytuj

moja ekipa remontowa "urwała się z choinki" lenie, lenie jak szłam do pracy to oni przed Tv siedzieli a jak wracałam i mówiłam że nic nie zrobione to tłumaczyli że musi przecież schnąć Porażka

Michał K.

07.01.10 8:36 Cytuj

Fajna reklama, już poznałem sporo takich przypadków że to są nieżli fachowcy

Magdalena M.

07.01.10 10:42 Cytuj

Marta jeżeli jeszcze nikogo nie znalazłaś to chętnie pomogę:)
Mogłabym dać kogoś od siebie, mogliby zrobić to przy okazji montażu tego typu rzeczy u mnie. Oczywiście byłoby to w ramach dobrych kontaktów sąsiedzkich:)
Od niedawna mieszkam (o ile można to nazwać mieszkaniem - bo raczej koczowanie) w budynku 8c/1. No ale tak to jest...szewc bez butów chodzi:(

Jeżeli ktokolwiek z zaściankowej będzie miał jakiś problem remontowo budowlany to służe pomocą

Pozdrawiam
Magda

Dagmara Z.

08.01.10 13:37 Cytuj

Ja również polecam bardzo dobrą ekipę remontową w Warszawie. Działają tylko na terenie Warszawy ale mają dość konkurencyjne ceny. Robią wszystko dość szybko i co ważne zawsze dają gwarancje na wykonane prace. Wykańczają mieszkania kompleksowo! Już kilku moich znajomych skorzystało z ich usług i wszyscy są bardzo zadowoleni. Polecam gorąco!!! Firma nazywa się Happy House, telefon do pani która przyjmuje zgłoszenia 507970100.

Wlodek T.

08.01.10 16:41 Cytuj

Chciałbym dodać kontakt z ekipą która u nas wykończała mieszkanie.
;"Wykonczenia wnetrz- szpachlowanie, malowanie,ukladanie parkietu,cyklinowanie,lakierowanie.Faktura VAT. Tel. 0 880 088 458. ceny umiarkowane, wykonastwo dobre"

ale o co c.

08.01.10 21:27 Cytuj

heh, rozumiem mieszkańców polecających...ale GOŚCI polecających ??? BURACTWO ogłaszające się, reklama dźwignią handlu ale profesjonalizm mile widziany

Aby pisać na forum musisz się zalogować.