grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Polecam ekipę remontowo-wykończeniową.

Maciek S. Odsłony: 6817

12.11.09 19:20 Cytuj

Ja myślę, że jest tyle napisane ile trzeba. Co tu rozwijać? Jedyne słowo co, do którego można mieć wątpliwości, czy zostało użyte zgodnie z jego definicją, to "autoreklama". :)

Dorota K.

12.11.09 21:05 Cytuj

Proszę bardzo - rozwijam :)
Ponieważ Marky nie jest zarejestrowany w żadnej inwestycji jako mieszkaniec, można domniemywać, że zarejestrował się tylko po to, żeby zareklamować swoje usługi. Jeżeli się mylę to przepraszam - zdarzają się jeszcze na świecie altruiści.

Krzysztof K.

12.11.09 22:40 Cytuj

Pan Józef jest fachowcem z kilkunastoletnim doświadczeniem w wykonywaniu usług między innymi wykończenia wnętrz na terenie Warszawy i okolic.
(terakota, glazura, hydraulika, elektryka, gipsy, malowanie itd.)
i bardzo uczciwym, co w dzisiejszych czasach jest bardzo rzadko spotykane.
Właśnie zakończył prace wykończeniowe w nowo zakupionym przeze mnie mieszkaniu na osiedlu "Służew nad dolinką". Z czystym sumieniem mogę ocenić wykonaną pracę na solidną, dokładną, wykonaną szybko i efektywnie.
Cennik prac jest ustalany i negocjowany przed przystąpieniem do pracy. Wspólnie z moją rodziną jesteśmy bardzo zadowoleni i zapewniamy, że Pan Józef jest naprawdę osobą godną polecenia.

Jeśli chcecie Państwo mieć do czynienia z prawdziwym fachowcem, który zna się na rzeczy to zachęcamy z korzystania z usług Pana Józefa.
Chętnie prześlę również zdjęcia wykonanych prac na adres mailowy....

NUMER KONTAKTOWY TO 600880399

Krzysiek.

Marky M.

12.11.09 22:52 Cytuj

Marky nie jest mieszkańcem osiedla,mam swój domek i jestem sam w okolicy.Zarejestrowałem się po to,aby znaleźć ciekawą inwestycję swoim dzieciom.Moja profesja jest przeciwieństwem remontów.
Pozdrawiam.

Maciek S.

12.11.09 23:32 Cytuj

Co jest przeciwieństwem remontów? Postarzanie? Niszczenie? Oczywiście nie musisz odpowiadać, to pytania z serii retorycznych, tak się głośno zastanawiam, bo mnie zafrapowałeś. :)))))

Ania i Piotrek P.

17.11.09 12:34 Cytuj

Ja miałem taką firmę, która oferowała usługi z gatunku przeciwieństwa remontów hi hi

Maciek S.

17.11.09 14:38 Cytuj

Służe całą listą takich :)))) O nie jest zdecydowanie łatwiej na naszym rynku.

Marky M.

17.11.09 23:19 Cytuj

Charakter mego polecenia miał służyć jako podziękowanie tej firmie za dobrze wykonaną pracę.Wyszło;autoreklama,i co jest przeciwieństwem remontów?
Proponuje zwołać komisję śledczą,może wyjaśnią tą całą historię i zaspokoją Wasze domysły.
Następnym razem jak będę chciał kogoś polecić,to się zastanowię czy warto przekomarzać się z ludźmi.

Marta G.

18.11.09 3:52 Cytuj

Witam,

Mam pytanie, czy ktos akutalnie prowadzi remont?
Poszukuje pana elektryka i hydraulika do prostej roboty przy montazu kuchni (przeniesienie kilku kontaktow, podlaczenie plyty grzewczej i zlewu) .

Pracy nie ma duzo, wiec pomyslalam, ze jest to dobra okazja dla kogos kto juz i tak jest na miejscu.

Z gory dziekuje za wiadomosc,
Marta

Maciek S.

18.11.09 13:13 Cytuj

Marky M. (17.11.09 23:19):
Charakter mego polecenia miał służyć jako podziękowanie tej firmie za dobrze wykonaną pracę.Wyszło;autoreklama,i co jest przeciwieństwem remontów?
Proponuje zwołać komisję śledczą,może wyjaśnią tą całą historię i zaspokoją Wasze domysły.
Następnym razem jak będę chciał kogoś polecić,to się zastanowię czy warto przekomarzać się z ludźmi.
Wyluzuj trochę i nie histeryzuj. Dorota K. miło "odpuściła". Ja mam taki sposób pisania, jaki mam. Kto chce skorzystać, ten skorzysta z Twojej rekomendacji. Wystarczy mieć odobinę dystansu do siebie i czytać ze zrozumieniem.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.