grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Firmy zarządzające nieruchomościami godne polecenia.

Arkadiusz A. Odsłony: 3106

15.07.09 20:34 Cytuj

Jestem zainteresowany, zarówno dobrą firmą administrującą, jak i sprzątającą.

Maciek S.

15.07.09 21:33 Cytuj

Marzka M. (15.07.09 20:07):
Ja wam moge polecic dobrą firmę sprzątającą.Jesli poszukujecie.
Niby pierwszy etap, to firma administrująca, potem rzeczona firma administrująca tradycyjnie zatrudni "swojego szwagra" i będzie "jak to w Polsce", ale dawaj (polecaj znaczy) "te firme", może bedzie jakiś "konkurs ofert", albo "czy cuś w podobie" :)))

Marzka M.

15.07.09 22:24 Cytuj

Nie nie to nie tak.Nie znam firmy administryjącej godnej polecenia, ale znam sprzatającą, słyszałam duzo dobrego. nazwa Golkonda.Pewnie w necie znajdziesz.

Maciek S.

15.07.09 23:43 Cytuj

Marzka M. (15.07.09 22:24):
Nie znam firmy administrującej godnej polecenia, ale znam sprzatającą, słyszałam duzo dobrego. nazwa Golkonda.
Dzieki, pchnę dalej :))

Adam M.

16.07.09 15:33 Cytuj

Jeżeli chodzi o mierzenie się z deweloperami mamy całkiem świeże doświadczenia z Bouygues Immobilier Polska. Ale firmą jesteśmy raczej małą, więc nie wiem czy będziecie zainteresowani.

Maciek S.

16.07.09 17:51 Cytuj

Adam M. (16.07.09 15:33):
Jeżeli chodzi o mierzenie się z deweloperami mamy całkiem świeże doświadczenia z Bouygues Immobilier Polska. Ale firmą jesteśmy raczej małą, więc nie wiem czy będziecie zainteresowani.
A czym teraz administrujecie?

Adam M.

17.07.09 12:10 Cytuj

9 wspólnot plus jedna spółdzielnia. M. in. Ogrody Kabackie (Bouygues Immobilier) tu właśnie są te walki w kwestii gwarancji. Jedno osiedle domów jednorodzinnych, trochę starych, trochę nowych budynków. Jeśli jesteście zainteresowani to zapraszam, pogadamy, pomyślimy. Firma Neohouse Sp. z o.o. (Kiedyś Centrum Zarządzania i Administrowania Nieruchomościami).

Maciek S.

17.07.09 13:44 Cytuj

Przekażę Twoje dane do Zarządu, pewnie wyślą oficjalne zapytanie. Dzieki za reakcję, jak widzisz nikt ne pcha się jakoś specjalnie, a i w ludziach jakaś taka niechęć do dzielenia się informacjami :))))

Jan K.

11.03.10 16:12 Cytuj

A kto Wam pilnuje domku?

Aby pisać na forum musisz się zalogować.