grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Dantex - Developer

Ania K. Odsłony: 5750

16.05.11 15:29 Cytuj

Z tymi developerami jest tak, że nigdy do końca się nie wie czy są w porządku dopóki człowiek nie zobaczy swojego nowego mieszkania na własne oczy...

Michal P.

14.07.11 14:30 Cytuj

Witam
Ja również miałem przyjemność poznać Pana Jarka, i popieram słowa TRAGEDIA! ten Pan jest antypatyczny, niemiły, ordynarny, prosty. W moim mniemaniu jako osoba kupująca mieszkanie to oczekuję trochę więcej zainteresowania ze strony Pana Jarka, Pan J. nie nadaje się do pracy na takim stanowisku, dodam że na każdym kroku wykłada się na swoich obowiązkach wobec kupującego. Kierownik jest i wygląda jak zabijaka (morderca) nos jak Gołota zachowanie pieniacza!!. Mam nadzieje że ten Pan Kierownik nie podpisze naszej umowy wtedy pójdę do Wola Prestige

Nasza D.

14.07.11 16:49 Cytuj

Hehehehe Michal P. zapraszam do Wola Prestige - tam będą "udawać", że skaczą koło ciebie a z dniem przelewu przez bank pieniędzy - WON! - nie załatwisz kompletnie nic. Ostrzegam jako mieszkaniec tejże inwestycji i klient "dewelopera" nazywanego Chłam Invest.

Sylwia T.

14.07.11 20:15 Cytuj

Chyba słyszę tu jakieś bzdurki... Pan Janusz z Wola Prestige, reaguje zawsze na każde moje zapytanie i nie musi skakać wokół mnie!

konto u.

15.07.11 9:55 Cytuj

a wokół mnie skacze jak pchełka :)

Tomasz J.

18.03.12 23:36 Cytuj

Niekompetentny sprzedawca, nie wiem jak się nazywa, bo się nie przedstawił, o wizytówce można zapomnieć. Zero negocjacji, zero rozmowy, słabo to u nich wygląda.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.