grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Wnętrzarskie inspiracje

Dorota K. Odsłony: 92533

18.01.12 15:08 Cytuj

ściany nie są czarne tylko grafitowe.

Tomek S.

24.01.12 15:44 Cytuj

no w sumie czy czarne czy grafitowe to już nie taka duża różnica - ważne, żeby ściany w pokoju dziecka nie były zbyt ciemne, bo ciemne kolory raczej nie służą wzrostowi optymizmu i dobremu samopoczuciu. Ale tapeta - tablica, niezły pomysł.
__
http://www.sky4fly.net/

Ewa J.

27.01.12 11:07 Cytuj

Łazienki na poddaszu. Utrapienie czy dodatkowa atrakcja?
W linku propozycje aranżacji... Ja mam kilka swoich typów :)

http://www.e-lazienki.pl/a/8835,aranzacja-lazienki-na-poddaszu

PosterPlate P.

02.02.12 16:59 Cytuj

Wygląda to fantastycznie chociaż faktycznie czarne ściany mogą przerażać. Jednak pokój jest urządzony bardzo gustownie więc nie ma się czego obawiać. Można dodać ewentualnie kolorowe akcenty, np. jakieś grafiki

Agata R.

11.02.12 15:16 Cytuj

jeśli pomieszczenie jest duże i jasne, to czarna ściana nie powinna specjalnie przygnębiać. znajomi zrobili sobie jedną czarną ścianę w niewielkim salonie, mieli wrażenie, że zostali pogrzebani żywcem - nic nie było w stanie rozświetlić wnętrza, wieczorem czarny kolor pochłaniał światło - zdominowała wszystko. także trzeba dokładnie przemyśleć zastosowanie czerni....

Ewa J.

14.02.12 11:42 Cytuj

Skoro mamy Walentynki to taka mała inspiracja do sypialni :)
Btw. lubicie Lofty? Znalazłam bardzo dużo ciekawych zdjęć z nietypowymi, charakterystycznymi dla loftów wnętrzami i nie wiem czy mam je tu zamieszczać. Chcecie?

Agata R.

14.02.12 12:37 Cytuj

ja chcę :)

Ewa J.

14.02.12 12:38 Cytuj

;)

Aneta S.

14.02.12 13:29 Cytuj

Dla chętnych nowych wnętrzarskich inspiracji polecam stronę www.adsstudio.pl :)

Ewa X.

27.02.12 10:21 Cytuj

Mi też się podobają wnętrza szary plus kolor. Ale też styl skandynawski przypadł mi do gustu :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.