grupa

Sprzedam/kupię mieszkanie

Bezpośrednie ogłoszenia o kupnie i sprzedaży mieszkań

forum | zapisani do grupy

Sprzedam mieszkanie 33 m2 na Pradze

Beata I. Odsłony: 601

05.11.08 10:13 Cytuj

Witam serdecznie,

Mam do sprzedania mieszkanie o powierzchni 33,1 m2. Dobra lokalizacja.
Mieszkanie jest przestronne i optycznie wydaję się większe, jest bardzo ustawne. My już przerobiliśmy z 50 wersji.
Wysokość pomieszczeń 270 cm. Pokój z przedpokojem ma 21m2 , łazienka 4,2m2, kuchnia 7,9m2. Na podłodze są panele - jedna płaszczyzna, tylko w łazience terakota. glazura w łazience i w kuchni (pasek). W łazience jest wanna i miejsce na pralkę oraz duży kaloryfer szczebelkowy. W kuchni zostawiamy szafki i kuchenkę. Nie ma balkonu, ale jest kratka balkonowa.

Mieszkanko znajduje się na 3 ostatnim piętrze. Budynek z cegły, rocznik 2001/2002. Drzwi antywłamaniowe, domofon, monitoring, ochrona. Bez zsypu, czyli bez dodatkowych nieproszonych gości. Jest kablówka i kabel telefoniczny. Są liczniki na wszystkim.
Do mieszkania przynależy piwnica. Możliwość parkowania pod blokiem. Jest też garaż podziemny oraz wewnetrzne ogrodzone patio. Jest miejsce na wózki.
Sąsiedzi są ok. Klatki bardzo zadbane.

Można w każdej chwili założyć księgę wieczystą, co może iść jednocześnie z wpisem hipoteki - dla banku to nie robi różnicy. Ja już nie zakładałam, bo przyblokowałoby mnie to nawet do pół roku, a tak ktoś przynajmniej wie, że nie jest zadłużone.
c.310.000zł

Zainteresowane osoby proszę o konakt.
503-754-573

Beata I.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.