|
03.10.08 20:30
Witam!
Chciałam ostrzedz innych młodych ludzi którzy biorą kredyty na całe życie , aby mieszkać w bajce , pięknym domu z ogródkiem , F S Holding sprzedaje marzenia !!!Kupiłam z mężem dom na Osiedlu Belina w Młochowie , działka 560 m/144m dom - 564 tyś . , przed zakupem Joanna Ziólek która reprezentuje dewelopera , pokazuje osiedle i przekonuje jak jest bosko itd . Termin oddania domu to początkowo miał być 31 lipca , po otrzymaniu pisma że niestety nie wyszło na czas ale na 100% do końca sierpnia trochę się zaniepokoiłam ale wytłumaczyłam sobie , że może tak jest i tyle . Kiedy przyszedł koniec sirpnia ( cała kwota była juz na koncie F S Holding ) już nawet nie pofatygowali się aby wysłać kolejne pismo , że znów im nie wyszło . Teraz sytuacja wygląda tak , że spłacam ogromny kredyt mieszkając w drewnianym pudełku bez ogrzewania od tygodni nie jest podłączony gaz , (i do tamtego tygodnia bez prądu) , bo jakoś do dziś nie mogli dogadać się z gazownią (oczywiście z winy gazowni ) a na pytania kiedy ? od zawsze słyszy każdy z pytających " ... już na dniach , za chwilę , do końca tygodnia ..."
Osiedle położone jest na podmokłym terenie , więc na wszystkich działkach stoi woda i bagno , zamiast osuszyć i wydrenować teren , deweloper nie robi nic i jak dziś się dowiedziałam nie zdązyli tego zrobić a że jest zła pogoda zrobią to teraz albo na wiosnę ?... na moje pytanie dlaczego skoro zapłaciłam nie mam tego co powinniście zrobić osoba odpowiedzialna za ukształtowanie terenu Kazimierz Wożniak odpowiedział " a co mi Pani dała pieniądze ?" ...
Uwaga wplacając pieniądze człowiek widzi piękne rodzinne osiedle z dziećmi i ogródkami w pięknej okolicy , a realnie , od 2 miesięcy myje się w zimnej wodzie , działka się zapada i jest jednym wielkim bagnem i każdy z tej firmy chce się pozbyć niewygodnych pytań .
Najbardziej nieudana inwestycja w całym moim życiu , i zastanawiam się czy będę w stanie to komuś sprzedać ...
Pozostaje tylko niesmak , jak w tych czasach kiedy o klienta się walczy i zapewnia wszystkie możliwe promocje F S Holding , dba o klient jak wyżej .
|