grupa

Sprzedam/kupię mieszkanie

Bezpośrednie ogłoszenia o kupnie i sprzedaży mieszkań

forum | zapisani do grupy

Kupię mieszkanie 2 pok. z widokiem na park.

Julia W. Odsłony: 3379

03.08.07 15:38 Cytuj

Chętnie kupię mieszkanie min. 2 pokojowe na Osiedlu Sonata lub Grochowskiej z widokiem na park.

Tatjana M.

08.08.07 21:17 Cytuj

Oj chyba będzie ciężko sąsiadko :)
Ja też bym chciała ale niema tak letko :(

Julia W.

10.08.07 16:03 Cytuj

Pani Tatjano, próbować trzeba :-)

Rafał A.

10.08.07 19:42 Cytuj

W weekend bylem w parku Szczesliwickim i znalazlem PRZEPIEKNE miejsce do mieszkania, tuz obok bloku na Grochowskiej. Mam nawet fotki :)

To budynek w fabryce Wedla, nie wiem czy jest do sprzedania ale na lofty nadaje sie idealnie (oczywiscie zalezy co kto lubi). Rezerwuje sobie najwyzsze pietro ;))

Emil N.

11.08.07 14:40 Cytuj

???Park Szczesliwicki ??? ale zniewaga dla Parku Skaryszewskiego, przeciez park szczesliwicki to skwerek :) masz racje fabryka wedla to chyba najlepsze miejsce w Warszawie na lofty z widokiem na Park i Centrum stolicy.

Rafał A.

11.08.07 16:08 Cytuj

tfu - oczywiscie, ze SKARYSZEWSKI, pozna pora nie dziala na mnie dobrze :)

Julia W.

11.08.07 17:10 Cytuj

Wedel zarobi miliony na tej działce... Po co im fabryka w centrum miasta???

Diana H.

16.08.07 14:30 Cytuj

Ha! no niestety Rafale, mam zaklepane to ostatnie piętro od 12 roku życia, kiedy przyjeżdżałam do Dziadków i chodziliśmy tam do parku :-))).

A Wedel z tego co wiem nie ma planów rozstawania się z tą fabryczką, chociaż ostatnio widziałam że sklep przyzakładowy zamknięty (szkoda, szkoda ;-)
Moze tylko remont robią.

Rafał A.

16.08.07 14:57 Cytuj

trzeba bedzie uzyc naszych szerokich politycznych koneksji, wtedy na pewno sprzedadza ;)

Diana H.

16.08.07 15:14 Cytuj

Dobrze!!! tylko nie mówmy o tym za głośno, bo jeszcze ktoś pomyśli, że jesteśmy z układu :-)

I rzeczywiście, fabryka w centrum miasta to chyba nie jest dla Wedla absolutna koniecznosc, wiec moze zrobia tak jak Pollena Ewa na Szwedzkiej i sprzedadzą - przynajmniej tą starszą część.
Chociaż pewnie szkoda byłoby zapachu czekolady unoszącego się nad Pragą - ale cuś za cuś ;)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.