Ceny mieszkań w Warszawie
|
|
15.06.10 1:57 Cytuj Dotka????Ty tak sama se piszesz i odpowiadasz ???;)ciekawe ...schizofremią mi to zalatuje ;)pozdrawiam dyrektorko od interesów :) |
|
|
15.06.10 2:02 Cytuj no ,lec spac ,bo jutro ciezka praca cie cieka za 3 czy 5 tys zl , a za kilka lat sie obudzisz i zobaczysz ze nic nie masz -nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
15.06.10 2:10 Cytuj
powiem Ci tak...Twoim tokiem rozumowania ..jeśli czaisz o co chodzi naturalnie ...''ale jesli Ty jesteś dobry człowiek to absolutnie po ch... mi wiedzieć jakiego koloru jest Twój mercedes" tak więc i Ty sie odpiernicz od moich zarobków..problem nie w nich jest zapewniam Cie ale w Twojej tępocie umysłowej ,,,,ciesze sie ,ze nie wracasz do Polski...jednego dekla mniej ... |
|
|
15.06.10 2:13 Cytuj Pusty deklu z "london", dyrektorem jesteś sama dla siebie? No nieźle. Przypomina mi to jednego faceta, który miał własną działalność gospodarczą-kiosk ruchu. Widziałem jego wizytówkę, na której miał napisane "Dyrektor". Żałosne:-) |
|
|
15.06.10 9:56 Cytuj no no cisnienie ci sie podnioslo? zalosny jestes oj tak.brak slow |
|
|
14.07.10 1:29 Cytuj
kobieta i tak sie wypowiada :( szkoda ,widac ze burak . deklu-co to za powiedzenie >???? |
|
|
14.07.10 1:32 Cytuj A wogole juz wracam do poland . juz za kilka m-c ,zarobilam i mam co chcialam . a nie jak inni i ty ze 30 lub 40 lat za,,,,,,, na jedno. hhahah p, asiu |
|
|
19.07.10 12:44 Cytuj widzę, że dyskusja tu się trochę popsuła. Na początkowy temat próbujemy rozmawiać w innym miejscu. Zapraszam zainteresowanych do dyskusji - http://tnij.org/hmxy |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.