Ceny mieszkań w Warszawie
|
|
09.02.10 14:15 Cytuj
zalerzy kto ma ile m. ja mam tylko 35 m2 wiec to kuchnia polaczona z salonem ,pokoj zamkniety i lazienka wiec nie mam duzo. 35 -40 tys.zl to gora co wydam. |
|
|
09.02.10 14:18 Cytuj dzwi wejsciowe ,grzejniki,okna plastikowe,juz sa w cenie. kupilam na parterze mieszkanie wiec mam jeszcze dodatkowe zabezpieczenie alarmowe na okna. balkon 10 m2 w cenie mieszkania. |
|
|
09.02.10 16:17 Cytuj
Z tego co piszesz - udało Ci się na prawdę fajnie trafić. Żeby tylko nie wyszły jakieś problemy z deweloperem... |
|
|
09.02.10 16:49 Cytuj
no udalo mi sie i jesli ktos jest zainteresowany moge podac namiary bo wiem ze zostalo kilka mieszkan wolnych. a jesli chodzi o dewelopera to kupilam juz drugie mieszkanie i siostra rowniez ma od nich dwa mieszkania, wiec nie zawiode sie napewno. jedni z tanszych deweloperow w zabkach. |
|
|
09.02.10 22:00 Cytuj
Zosia S. (09.02.10 16:17): ZJako ciekawostka i inspiracja: http://bit.ly/4SXm11 totalnie odjechanie mieszkanie :) Ciekawe ile kosztuje wykończenie w takim awangardowym stylu ? |
|
|
09.02.10 22:50 Cytuj
w zabkach nie zaznac spokoju??? |
|
|
09.02.10 23:12 Cytuj Oj Justynko! Nie o to chodzi. Jak obejrzałem zdjęcia tegoż wściekle pomalowanego apartamentu, to mnie zęby rozbolały, ale napisałem Ząbki, żeby było nawiązanie do poprzednich postów. Miało być śmieszniej, widac nie wyszło :)))) W Ząbka mieszka wielu moich znajomych i takze sobie chwalą. Osobiście uważam, że to normalna podwarszawska miejscowość, z prężnie rozwijającym się budownictwem mieszkaniowym. I nie postarzaj mnietak tym "panem" :))))) |
|
|
09.02.10 23:22 Cytuj
a te zdjecia kolorowe to mieszkanie nie z zabek -to czestochowa. w zabkach sa tylko biale sciany macku #:::))))) |
|
|
17.02.10 18:39 Cytuj No właśnie. Chociaż wśród raperów w USA i starszego pokolenia za Bugiem dużą popularnością cieszą się też złote ścianki, mostki i co tam jeszcze, więc może to co Zosia podesłała za kilka lat będzie obowiązywało w każdym dobrym zakładzie o profilu ortodontycznym ;) |
|
|
26.05.10 1:19 Cytuj
polecam mieszkania pod wawa :)~ |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.