grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Developer PHU Partner Sp.J.

Ewa K. Odsłony: 7324

30.03.08 19:02 Cytuj

Potrzebuję dodatkowych wiadomości o PHU PARTNER z Mińska Mazowieckiego. W obecnej chwili budują mieszkania w Warszawie na Targówku ul.Łodygowa

Magdalena S.

18.10.08 11:00 Cytuj

Hej Ewa.
Kupilam mieszkanie u tego dewelopera.Poki co jestem zadowolona.Dostalam niezly rabat.Budowa moim zdaniem idzie sprawnie i chyba wyrobia sie do 31 marca 2009
Pozdrawiam

Monika K.

14.04.09 20:04 Cytuj

Cześć. No i co wyrobili się, jesteś zadowolona? Też chciałam kupić mieszkanie w tej inwestycji. Pozdrawiam

A. A. A.

14.04.09 21:51 Cytuj

Proponuje, aby pojechała Pani na teren inwestycji. Wtedy łatwiej ocenić, czy się ktoś wyrobił ;)

My na dniach odbieramy nasze w ostatniej klatce. Po doświadczeniach z innymi developerami przyznam, że jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości robót Partnera. Mieszkanko bez zarzutu, ładnie wykonane części wspólne... jak do tej pory współpraca bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Więcej powiemy po odbiorze... ;)

A która klatka Panią interesuje? Będzie Pani śpiewać przy otwartych oknach góralskie pieśni, czy to przypadkowe podobieństwo? :P

Monika K.

15.04.09 14:10 Cytuj

Przypadkowe podobieństwo... Żeby na przyszłość nie było wątpliwości - zmodyfikowałam lekko login ;-)

Renata S.

05.08.10 11:54 Cytuj

Odradzam kupno mieszkań od firmy Partner, jest to bardzo niekompetentna firma, pan Paweł P. zajmujący się sprzedażą mieszkań jest tak "zapracowany" że nie odbiera telefonów od osób które kupiły już mieszkania, ostatnio nawet skasował "pocztę" w komórce, żeby przypadkiem nikt mu się nie nagrywał. Sama osobiście miałam z nim do czynienia, to dużo obiecuję, ale obietnicę pozostają obietnicami. Jeżeli ktoś chce poczytać o inwestycjach PHU Partner to odsyłam na stronę: http://www.minskmaz.com/spolecznosc/T1436.mieszkania_-_phu_partner?m tam są opinie ludzi którzy kupili od nich mieszkania. Potrafią sprzedać jedno mieszkanie dwóm osobą, więc radzę uważać

Robert M.

06.08.10 20:22 Cytuj

No, jeśli "potrafią sprzedać jedno mieszkanie dwóm osobą", to chyba nie to samo, co dwóm osobom, więc nie ma problemu.

A. A. A.

27.10.10 0:13 Cytuj

Po doświadczeniach z tą "rodzinną" firmą zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z nimi.

Darek D.

27.10.10 19:09 Cytuj

Coś 1,5 roku wcześniej pisał Pan inaczej.Skąd ta zmiana?

konto u.

27.10.10 19:59 Cytuj

Darek D. (27.10.10 19:09):
Coś 1,5 roku wcześniej pisał Pan inaczej.Skąd ta zmiana?
Ja też zmieniłem zdanie na temat dewelopera po pewnym czasie od zakupu....obsługa posprzedażna i kłopoty z odbiorem mieszkania.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.