Developer PHU Partner Sp.J.
|
|
03.05.11 21:58 Cytuj
Oj przepraszam panów naczelnych pogromców błędów ortograficznych na forum mieszkaniowym...no "niie"* wiem, jak mogłam napisać dyslekcji zamiast dyslekSji, co za ogromny błąd... Od jutra obiecuję czytać do snu Słownik j. polskiego a w międzyczasie oglądać powtórki programów Pana prof. Miodka. |
|
|
03.05.11 23:04 Cytuj Radziłbym najpierw elementarz:-) Na prof. Miodka jeszcze przyjdzie pora. I proszę pamiętać o prof. Bralczyku. Bardzo sympatyczny facet. |
|
|
03.05.11 23:36 Cytuj
Nie żyjemy w Niemczech żeby rzeczownik "słownik" pisać wielką literą. |
|
|
04.05.11 0:04 Cytuj Już się nie chciałem czepiać, że jest "Słownik", ale może to z szacunku do słownika? |
|
|
04.05.11 8:37 Cytuj
Lenka L. (03.05.11 21:58): Oj przepraszam panów naczelnych pogromców błędów ortograficznych na forum mieszkaniowym...no "niie"* wiem, jak mogłam napisać dyslekcji zamiast dyslekSji, co za ogromny błąd... Od jutra obiecuję czytać do snu Słownik j. polskiego a w międzyczasie oglądać powtórki programów Pana prof. Miodka.*autor: dołek n. |
|
|
04.05.11 12:17 Cytuj W pełni zgadzam się z 'przedpiszcą'. |
|
|
04.05.11 20:07 Cytuj
no i jak widać można zgodzić się w zgadzaniu w zgodnej zgodzie, z zgodnej zgody, zgodnych zgód, przy zgodnym wyniku zgody, zgodnych sobie osób |
|
|
11.06.11 14:06 Cytuj
Witam, kupiłam mieszkanie od Partnera w Mińsku i mieszkam już w nim ponad rok... Zdecydowanie odradzam zakup mieszkania od tej firmy. Usterki w mieszkaniu i całym bloku zaczęły wychodzić jakieś 3 miesiące po zamieszkaniu. A to są tylko niektóre z nich: |
|
|
12.06.11 14:12 Cytuj
Jasne, to jest wyraźny (rażący) brak tolerancji, a także przejaw skrajnego rasizmu, nacjonalizmu, pedofilii, hydrauliki i filatelistyki... |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.