Kupno mieszkania
|
|
11.01.12 17:43 Cytuj
Witam, |
|
|
23.01.12 20:09 Cytuj czy kolejka podmiejska nie przeszkadza? co za pytanie ? stań przy torach i zobaczysz jaki cudowny odgłos wydaje a najlepiej o 4 rano tak przyjemnie budzi |
|
|
24.01.12 12:31 Cytuj
alutka r. (23.01.12 20:09): czy kolejka podmiejska nie przeszkadza? co za pytanie ? stań przy torach i zobaczysz jaki cudowny odgłos wydaje a najlepiej o 4 rano tak przyjemnie budziGeneralnie: Czasami słychać pociąg ale jak jedzie stara SKM'ka albo ten dalekobieżny. Nowych SKM'ek nie słychać. Jest dużo ciszej niż w centrum gdzie spory hałas powodują samochody - wiem bo przez 5 lat wynajmowałem tam mieszkanie. Przyjedź na osiedle, postój chwilkę i sam się przekonaj, później zastanów się ile ciszej jest w zamkniętym pomieszczeniu. Możesz też później odwiedzić alutkę r. i zobaczyć co robi przy torach :D |
|
|
27.01.12 0:36 Cytuj
witam, mam zamiar kupić mieszkanie na osiedlu CORA przy ul. Terespolskiej. Jeśli ktoś z klijentów tego developera lub mieszkańców wcześniejszych etapów osiedla mógłby podpowiedzieć swoje opinie na temat developera proszę o informację, pomoże mi to w podjęciu decyzji. Co prawda z datą sprzed kilku miesięcy ale przeczytałem co najmniej kilka negatywnych opinii |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.