grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Bogata galeria prac remontowych

Joanna I Wiktor M. Odsłony: 1431

07.01.12 15:45 Cytuj

www.warszawa-remonty.com.pl

Zapraszam do obejrzenia galerii moich prac.
Użytkownikom Salon.pl udzielę do 15 % zniżki na wszelkie usługi remontowe.
Gwarantuję wysoką jakość wykonywanych prac.
Nie rozpisuję się więcej, wypisując różne slogany i mając nadzieje, że zdjęcia moich prac "mówią same za siebie".

Interior Remonty Warszawa
tel.507 190 964

Tomek S.

08.01.12 15:54 Cytuj

Wygląda fajnie, ale jako fotograf kręcę nosem na fotografie które prezentujesz - jeśli jesteście dobrzy (a taką mam nadzieję) to wynajmijcie dobrego fotografa do zdjęć Waszych realizacji. Nie chodzi mi nawet o to, że na niektórych zdjęciach jest chamsko data - widać, że ktoś się nie przyłożył żeby zaprezentować efekty Waszej pracy. Nie chodzi mi o to, żebyście koniecznie zamówili mnie, do faceliftingu Waszej strony ;) ale kurna, jeśli się szanuje swoją pracę, to się ją pokazuje w całej okazałości, a nie byle jak.
__
http://tanie-podrozowanie.net/

PosterPlate P.

02.02.12 17:01 Cytuj

Same aranżacje bardzo ciekawe. Lubimy mieszania w takim stylu. Dobrze prezentują się w nich blachy dekoracyjne.

Karolina K.

09.02.12 8:53 Cytuj

jakby ktoś reflektował to ja polecę BARDZO DOBREGO GLAZURNIKA robi cuda pan Cezary 665 848 603
bylam bardzo zadowolona wykanczał moje mieszkanie położył panele zrobił łazienkę w tym biały montaż byłam bardzo zadowolona a przede wszystkim nie ma wygórowanych cen,wręcz niskie

Ola M.

09.02.12 9:21 Cytuj

Witam,

Warto wiedzieć o takich osobach, którzy wiedzą o remoncie mieszkań.
Znaleźć dobrego, sprawdzonego i taniego to nie jest łatwo.

Jak się ma małe mieszkanie, to może wyjść drogo.

Pani Karolino, czy byłaby możliwość przysłania na @ zdjęć?

Dziękuję i pozdrawiam,
Aleksandra.

Karolina K.

10.02.12 9:29 Cytuj

witam Pani Olu. nie ma sprawy poprosze maila na priv i wysle albo jeszcze lepiej mms bo mam sporo na telefonie zdjęc no i szkoda ze nie pokaże Pani mojej łazieneczki w domku pod Warszawa ale jeszcze Pan Cezary jest w trakcie pracy...

Ola M.

10.02.12 9:54 Cytuj

Dzięki Pani Karolino :)

Nie ma pośpiechu, przy okazji.

Ja dopiero w przyszłym roku będę miała do odebrania małe mieszkanko.
Szukam teraz kogoś, żeby potem nie było na ostatnią chwilę.

Jak pomyślę, że trzeba będzie jeździć po sklepach i szukać wszystkiego czego potrzeba do mieszkania: dobrego, solidnego i ładnego, to aż mi się odechciewa. Ale z drugiej strony będę miała tą satysfakcję, że wybiorę to co mi się spodoba i będę się czuła komfortowo.

W sklepach jest drogo, może szukać w sklepach internetowych. Dużo kasy się zyska.
Wiadomo, że na początku chodzi się po sklepach i się patrzy na asortymenty, które się podobają i będą skuteczne.

OK, to tyle. Sorry za rozpiskę.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.