grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Nasze piękne Azorki!!!

Jerzy G. Odsłony: 1054

02.12.11 11:58 Cytuj

Bardzo proszę,aby mieszkańcy Regat III/IV będący właścicielami psów przeczytali regulamin dotyczący zobowiązań snitarnych z tego wynikających.Psie kupy są wszędzie,a do tego wzdłuż drogi głównej przy portierni rosną piękne cyprysiki nagminnie obsikiwane przez naszych milusińskich.Jeżeli sytuacja nie zmieni się,to cyprysiki zachorują i uschną.

dołek n.

04.12.11 1:57 Cytuj

Panie Jurku,
Mieszkańcy Regat wykazują się straszną ignorancją. Nawet nie potrafią napisać na swoim forum prostego komunikatu. Od razu walą go na całą Polskę!

Jerzy G.

04.12.11 11:15 Cytuj

Problem "Azorków" nie dotyczy tylko naszego osiedla,ale zatacza szersze kręgi,Psie kupy są również na trawnikach i chodnikach za naszym ogrodzeniem.Zapraszam na spacer wokół osiedla.

Seweryn D.

27.12.11 23:21 Cytuj

Takie ogłoszenia równie dobrze mogą się pojawić w dowolnym forum, dowolnego osiedla. To akurat sytuacja nie wybiegająca niestety poza standard.

Tomek S.

08.01.12 15:56 Cytuj

eh, walka z kupami jest trochę jak walka z wiatrakami :/ wiem coś o tym, bo chodząc po swoim osiedlu, nie mogę synka spuścić na sekundę z oczu, żeby się nie wpakował w jakąś grubszą minę

Tomek S.

09.01.12 14:33 Cytuj

We mnie się aż czasem odzywają najgorsze instynkty, mam nadzieję, że kiedyś nie obudzę się a tu "Dzień świra" :)

Krzysiek N.

09.01.12 19:33 Cytuj

za pozno. to juz sie dzieje ;)

Jerzy G.

25.01.12 12:01 Cytuj

Pragnę zwrócić uwagę na znikające tabliczki trawnikowe dotyczące zakazów psich "harców" na nich.Niektórzy właściciele puszczają swoje pieski na luzie ,a pieski doskonale wiedza co w tym wypadku ROBIĆ.A Ochrona widzi i milczy.

dołek n.

26.01.12 19:42 Cytuj

A co bzykające psy, przepraszam - harcujące Panu przeszkadzają?

Jerzy G.

27.01.12 11:28 Cytuj

Panie "dołek n" nie o to chodziło.Nie będę na ten temat dyskutował.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.