Szukam kompleksowego wykończenia mojego lokalu.
|
|
15.02.12 20:33 Cytuj Wiadomo , że najlepiej brac firmy z polecenia, ale ważna jak dla mnie jest tez kompleksowość, przerabiałam kiedyś bieganie za płytkami, po projektantach, gdzie indziej za ekipą , jeszcze u kogoś innego za meblami. Wolę jedną solidną ekipę , która mi wszystko ogarnie, oszczędzam kasę i czas. |
|
|
21.02.12 11:56 Cytuj Z ciekawości, wiecie może jakich developerów i które inwestycje w Wawie obsługują jako firma wykonczeniowa? |
|
|
21.02.12 14:00 Cytuj Pan Czarek przede wszystkim wykańczał JW...ale innych też |
|
|
27.02.12 12:58 Cytuj
Kasia P. (21.02.12 11:56): Z ciekawości, wiecie może jakich developerów i które inwestycje w Wawie obsługują jako firma wykonczeniowa?- Oligo Park w Pruszkowie - Vital Park w Ząbkach - Mozaika Mokotów na Cybernetyki - Aura Park na Wilanowie - Apartamenty przy Krasińskiego na Żoliborzu - Concept House przy Cybernetyki |
|
|
27.02.12 15:11 Cytuj
Tomasz R. (15.11.11 22:41): WitamNie tak dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego mieszkania na Miasteczku Wilanów, całe 86 m2 szaleństwa. Lokal jest w stanie developerskim. Szukam oferty na kompleksowe wykończenie lokalu. Myślę o aranżacji wnętrz + wykonawstwo +nadzór. Mam bardzo mało czasu, który mogę poświęcić na poszukiwanie materiałów dlatego szukam kompleksowej usługi. Znalazłem kilka firm które robią to kompleksowo: 1. Decoroom 2. Wykończenia pod klucz 3. Rednet Dom Znacie te firmy? |
|
|
27.02.12 15:19 Cytuj
Ja skorzystałem za namową mojego znajomego z usługi grupy Hominside. Mam dom w Piasecznie o pow. 145 m2. Przy współpracy z projektantem przygotowaliśmy projekt adaptacji wnętrz. Po zaakceptowaniu projektu i dostawy materiałów weszła firma wykończeniowa |
|
|
29.02.12 16:24 Cytuj Nadzorowałem wykończenie mieszkania na Wilanowie mojemu znajomemu który nie mógł osobiście doglądać postępu prac.Powiedział mi jakie ma na to środki i czego oczekuje a ja mu zaproponowałem wizualizację materiały i oczywiście wykonawców.Mieszkanie ma 130m2 na ul.Chlonda obok bazyliki.Znajomy zadowolony ,bo materiały dostarczyłem dobre,wizualizacja dwóch łazienek po jego oczekiwaniu,wykonastwo bez zarzutów no i cena też.Znajomy nawet udostępnił mi dla innych klientów obejrzenie lokalu.Jak potrzeba kontakt na wykonawcę to służę a resztę poprowadzę |
|
|
07.03.12 20:23 Cytuj Polecenie,najbardziej pewna i sprawdzona forma wyboru firmy. A co do pierwotnego pytania, to o ile na Decoroom trzeba trochę poczekać, to na pewno warto bo dobrą jakość prac robią za rozsądną rynkową cenę. |
|
|
07.03.12 23:57 Cytuj
Widziałem, że salon nawiązał współpracę z Homeinside, mają nawet specjalną ofertę dla salonowiczów. |
|
|
08.03.12 12:13 Cytuj @Tomasz K.: Czekamy w takim razie na relację :) |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.