grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

MIESZKAŃCY BLOKU L - APEL !!!

Xyz X. Odsłony: 1302

13.11.11 0:42 Cytuj

Witam,

drodzy sąsiedzi, przypominam o stosowaniu się do godzin ustalonej ciszy nocnej. Nie mieszkamy na wsi : puszczana głośno muzyka ( tzw. łomot) jest słyszalna w mieszkaniach obok, walenie drzwiami jakby wchodziło się do obory jest zjawiskiem niepożądanym a darcie buzi na korytarzu żeby pożegnać kolegę to nie jest przejaw kultury tylko jej braku w stosunku do innych. Żeby nie być, źle zrozumianym zaznaczam, że nie są to zjawiska jednorazowe i zdarzają się one notorycznie co może skutkować przelaniem się kielicha goryczy i podjęciem odpowiednich środków, które przykrócą owy proceder. Informuję, że oprócz czubka własnego nosa należy dostrzec ludzi którzy maja małe dzieci, są zmęczeni po pracy lub zwyczajnie chcą odpocząć i zacząć się tym interesować. Rozumiem, że wielu to przerasta ale żywię nadzieję, że pewna część naszej społeczności się ucywilizuję i wreszcie wyrzuci tą słomę z butów. Pozdrawiam

dołek n.

13.11.11 21:48 Cytuj

Czy blok L zrozumiał?

Latam po osiedlu i u mnie tylko blok A i B ale i tak wezmę sobie do serca powyższą uwagę.

Robert M.

13.11.11 22:47 Cytuj

Blok L jest grzeczny! To Jego mieszkańcy są niekulturalni.
Też postanowiłem poszukać bLoku, ale bezskutecznie. Nawet zaczepiałem ludzi, pytając o mieszkańców rzeczonego bloku. I co? I nic. Podejrzewam, że to byli właśnie ci mieszkańcy, bo zapanowała zmowa milczenia. Wszyscy zgodnie twierdzili, że nawet nie wiedzą, o jaki blok chodzi... Po prostu wzajemnie się kryli.

Ewa J.

15.11.11 10:41 Cytuj

Witam,
Przypominam tylko,że jest to forum główne i takie tematy warto poruszać na forum Państwa osiedla :)

Robert S.

15.11.11 19:11 Cytuj

ale ta Ewa ma spojrzenie....za każdym razem coś mi sie robi;) to zapewne żywa kultury bakteria;)

Dariusz Ł.

15.11.11 19:19 Cytuj

no śliczne dziewczę :D

Krzysiek N.

16.11.11 10:38 Cytuj

no ciekawe czy Ewa nie jest 48-letnim facetem z wlosami na plecach i twarzy :D
Dariusz Ty z kolei masz fote rodem z Fallout'a. bawisz sie w jakis pustynny surwiwal?

Ewa J.

16.11.11 10:52 Cytuj

Zapewniam, że jestem żywym istniejącym dziewczęciem :P A już na pewno nie mam włosów na plecach :P
Miłego dnia Panowie :)

Robert M.

16.11.11 13:55 Cytuj

Włosy na plecach są fajne, bo przynajmniej jest za co złapać:-D

Robert S.

16.11.11 19:24 Cytuj

niestety muszę zadać to pytanie pani(ence) Ewie skoro brnie w ten mało estetyczny wątek;)- to gdzie ma w takim razie włosy skoro nie na plecach;)?
obstawiajcie panowie do wygrania hmm satysfakcja;)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.