grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Kupno mieszkania!

Aldona B. Odsłony: 1642

28.11.11 16:55 Cytuj

Do Roberta M skoro jesteś złośliwy i czepiasz się drobnostek jak widać prawda jest w powiedzeniu ,,Polak Polakowi wilkiem,, a ode mnie obniż ciśnienie ,, na dole,, hehe

Robert M.

28.11.11 19:48 Cytuj

Rzeczywiście hehe.

doda e.

29.11.11 1:05 Cytuj

nie wdzisz ze kazdy ma cie juz dosc tutaj -SPADAJ

Robert M.

29.11.11 11:48 Cytuj

Dodziu, londyńska wyrobniczko! Dbaj o siebie tam, na emigracji. Gdy wracasz do 'domu' po kolejnym ciężkim dniu, w którym już po raz enty próbowałaś udowodnić (cóż, znowu bez rezultatu, ale jutro też jest dzień), że nie jesteś tylko słitaśną blond idiotką w kolorze pink, ale również fachowcem z ogromną ilością skills. Nie trać swoich drogocennych nerwów na jakichś 'polaczków'-ty, 'londonianka'. Po prostu szkoda czasu.
Kind regards!

doda e.

02.12.11 1:08 Cytuj

zazdrosc zazdrosc ,nie masz pojecia co robie i zazdrosc i zazdrosc w tobie jest ,ty za 2 tys tyrasz i sie meczysz a ja .....hm zazdrosc

Robert M.

02.12.11 9:50 Cytuj

Biorąc pod uwagę, że kupiłaś "apartament" w Ząbki City, na parterze (bo najtańszy), to musisz tam naqrwiać straszne pieniądze. Tym bardziej, że twoi starzy zarabiali na stadionie 5 tys. zł dziennie, a ty i tak wyjechałaś za chlebem (tym plastikowym po £0,99). "Piniądz" dla mnie niewyobrażalny!

doda e.

03.12.11 2:04 Cytuj

nie 99 tylko 1,20 £
jestem tu bo mi dobrze i zarabiam super kase a ty co ??? bolli oj boli

Aby pisać na forum musisz się zalogować.