śmietnik w bloku
|
|
31.08.11 13:45 Cytuj Czy ktoś może użytkuje mieszkanie położone nad śmietnikiem usytuowanym w specjalnym pomieszczeniu na parterze? Czy pomimo "zabezpieczeń" ze strony developera grozi nam smrodek? Oczekuję porady od podobnych użytkowników, nie wiemy czy wchodzić w ten lokal |
|
|
31.08.11 16:17 Cytuj U mnie nic nie śmierdzi. Naprawdę, nic a nic:-) |
|
|
01.09.11 6:52 Cytuj Bardziej obawiałbym się robactwa ;) |
|
|
04.09.11 12:36 Cytuj a ja bym się nie obawiała śmietnika gdzie ktoś dba o czystość a sąsiadów którzy tak jak u mnie w bloku 19 c namiętnie trzymają śmierdzące odpadki na klatce schodowej!cuchnie po paru dniach niemiłosiernie, ale widocznie taki element mieszka ... |
|
|
04.09.11 14:46 Cytuj Jeden lubi szpilki, drugi woli mecz w tv, a inny odpadki;-) Jest kilka sposobów, żeby oduczyć ludzi zostawiania worków ze śmieciami na klatkach... |
|
|
04.09.11 19:54 Cytuj
z chęcią poznam :) myślałam o rozsmarowaniu keczupu na wycieraczce, ale to zbyt pracochłonne. ewentualnie brałam pod uwagę podrzucenie swoich ale dojdą po odpadkach czyje :) chętnie poznam inne :) |
|
|
05.09.11 10:19 Cytuj Najbardziej "kulturalnym" sposobem, znanym przeze mnie, jest wysypanie zawartości worka na wycieraczkę, oczywiście nie swoją. Wtedy sąsiedzi, będą musieli się troszkę pofatygować i pozbierać je (chyba?);-) |
|
|
05.09.11 21:34 Cytuj a jak przyłapią?z nosem nad wycieraczką? :) |
|
|
06.09.11 7:59 Cytuj To można szybciej wydobyć śmieci z worka i po prostu go podpalić:-) Trzeba uważać, żeby śmieci się nie zapaliły, ale ćwiczenia czynią mistrza:-D |
|
|
06.09.11 8:25 Cytuj interesujące :))) rzeczywiście trzeba poćwiczyć bo inaczej to straż by musiała interweniować :) |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.