Sprzedam mieszkanie na Floriańskiej 6!
|
|
22.08.11 15:25 Cytuj Nowoczesny apartament na sprzedaż (67m2) w pięknej, nowoczesnej kamienicy. Mieszkanie zaprojektowane przez architekta wnętrz, wysoki standard zarówno wykończenia jak i wykonania. Jasna i przestronna kuchnia otwarta na salon, całkowicie wyposażona. W salonie na podłodze parkiet z drewna egzotycznego guatambu. W holu i kuchni na podłodze terakota. W łazience drewno egzotyczne - teak. Mieszkanie 2 pokojowe w strzeżonym apartamentowcu (teren zamknięty) z 2004 roku, położone na 2 piętrze. Salon połączony jest z częścią jadalną i kuchnią (ok 39m2) -Sypialnia wraz z garderobą ( ok. 20 m2) -Hall (4 m2) -Łazienka (4,5) -Balkon (4m2). Mieszkanie bardzo ciche – okna sypialni wychodzą z jednej strony na ciche, zielone patio, z drugiej na cichy dziedziniec. Miejsce parkingowe dodatkowo płatne (30 tys. zł). W środku budynku zadbane zielone patio z fontanną i placem zabaw dla dzieci. Budynek wykonany w wysokim standardzie. Okolica bardzo atrakcyjna. Jeden przystanek tramwajem do Starego Miasta. Doskonałe połączenie ze śródmieściem. W pobliżu kino, teatr dla dzieci, CH Wileńska, basen, park, park, apteka, poczta, tramwaj, autobus, kolej podmiejska, szkoła, przedszkole, żłobek, plac zabaw, fitness. |
|
|
23.08.11 13:12 Cytuj A za jaką cenę? |
|
|
25.08.11 15:03 Cytuj W tej sprawie proszę o kontakt na maila waldemar.przybylek@gmail.com |
|
|
28.08.11 20:10 Cytuj 2 pytania -którego roku jest ta kamienica ?-dzielnica to PRAGA? |
|
|
29.08.11 12:12 Cytuj z 2005 r. Dzielnica to Praga-Północ |
|
|
26.02.12 15:49 Cytuj Pani Ewo, litości, co za durna moda by nazywać 60-metrowe klitki apartamentami? |
|
|
26.02.12 18:10 Cytuj Jolu R. no to odgrzałaś kotleta... i to w jakim stylu |
|
|
28.02.12 13:41 Cytuj Pani Jolu, jak sama Pani stwierdziła jest to moda :)Nie ja ją wprowadziłam, na szczęście :P Fakt, w tym momencie bardzo często używa się na wyrost takich słów. Ja zauważyłam silną tendencję do nazywania wszystkiego w około luksusowym ;) |
|
|
28.02.12 14:11 Cytuj Albo fryzjera - stylistą :D |
|
|
28.02.12 15:10 Cytuj Myślę,że fryzjer fryzjerowi nie równy. Jeden ma prawo określać się stylistą fryzur, bo ma do tego odpowiednie przygotowanie i doświadczenie, a inny to określenie wykorzystuje na wyrost tylko po to by ściągnąć sobie klientów i narzucić wyższe ceny :P |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.