grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Inspiracje na spędzanie wolnego czasu w Warszawie

Ewa J. Odsłony: 1102

02.07.11 14:31 Cytuj

Warszawa to duże miasto i często nie do końca poznane przez ludzi, którzy w nim mieszkają. Dlatego właśnie postanowiłam założyć taki wątek, by mieszkańcy różnych części Warszawy mogli się dzielić ze sobą nowo odkrytym czy ulubionymi miejscami.

Na początek mogę polecić kopiec Powstańców Warszawskich, który mieści się zaraz przy trasie siekierkowskiej. Świetny pomysł z krzyżami wzdłuż schodów prowadzących na sam szczyt i genialny widok na centrum!

A Wy jakie miejsca polecacie?

Ewa J.

05.07.11 14:50 Cytuj

Znalazłam informację o "Muzeum Sportu i Turystyki" w Warszawie. Przyznam się bez bicia,że w życiu o nim nie słyszałam a wygląda na to,że może być fajne. Czy ktoś tam był? Albo słyszał jakieś opinie na jego temat? Planuję się tam wybrać w najbliższym czasie :)

http://krodo.pl/atrakcja/szczegoly/2020/Muzeum_Sportu_I_Turystyki_W_Warszawie

Adam B.

13.07.11 10:35 Cytuj

W sobotę i niedziele ( 16 i 17 lipca ) od godz. 8,00 do 16,00 ? , w Parku Skaryszewskim na Jeziorku Kamionkowskim, ma się odbyć Finał Międzynarodowego Pucharu Polski w kajak polo. Jest to gra w piłke na specjalnych kajakach. Spróbowałem takiej gry na spływie kajakowym i bardzo mi się spodobała. Wczesniej nie miałem o tym pojęcia a nawet zlekcewazyłem to jako dziwactwo. Warto zrobic sobie wycieczkę rowerowa do Parku. W Warszawie rzadko się odbywa taka impreza.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.