grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

maximus -lużny wątek

alutka r. Odsłony: 7175

16.05.11 10:05 Cytuj

co sądzicie o tym targowisku?

Robert M.

16.05.11 10:36 Cytuj

Ja sądzę, że do napisania litery "ź" należy użyć alt+x.

A co do Maximusa? Nie wiem, bo nie byłem, ale podejrzewam, że szwarc, mydło i powidło, tyle że made in China.

Piotr K.

16.05.11 11:38 Cytuj

To super ze podzieliłeś się z nami informacją o literce "ź"

Tylko po co?

Pewnie żeby ją wsadzić w odmianę sądzić

Do słownika, a nie innych poprawiać!!!

Robert M.

16.05.11 13:15 Cytuj

Nie mam pojęcia o czym bredzisz, ale podzielę się z innymi-może jakoś wspólnymi siłami damy radę...

A przed "żeby" stawiamy przecinek.

Krzyczeć proponuję na niegrzeczne dzieci, może na nich to jeszcze robi wrażenie.

Piotr K.

16.05.11 15:25 Cytuj

Widzę że na tobie równiez to zrobiło wrażenie, a bredzisz sam. Zamiast pouczać innych zajrzyj do swojego wpisu.

Robert M.

16.05.11 15:29 Cytuj

Widzę, że chyba ci się coś źle wyświetla... Może zmień rozdzielczość? Albo przetrzyj okulary?

P S.

16.05.11 16:26 Cytuj

Piotr,
przypuszczam, że Robertowi chodziło o literkę "ż" w tytule wątku ale to taki typ człowieka, który nie powie Ci co mu chodzi tylko będzie ciągnął bezsensowną dyskusje przez 3 dni i chełpił się tym, że go nie zrozumiałeś i że to on ma racje. Wszyscy znamy ten typ osobowości.

Nie ma nic do powiedzenia w temacie maximusa to zwróci chociaż uwagę na literówkę. Dziwi mnie tylko, że tacy ludzie są wybierani na moderatorów czegokolwiek...

Pozdrawiam
Paweł Ścibek

dołek n.

16.05.11 17:00 Cytuj

Sondze panie piotsze ze mija sie pan z prawdom. Przeciesz to norma w dzisiejszych czasach by miedź w dupie innyh czytelnikuw.

Robert M.

16.05.11 17:06 Cytuj

No, skoro ktoś nie zrozumiał, o co mi chodziło, to najprawdopodobniej ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Na temat Maximusa napisałem tyle, co wiedziałem, a szanowni Panowie na ten temat nie napisali nawet tyle, więc kto bezsensownie ciągnie temat?
Gdy ktoś zwróci mi uwagę, że popełniłem błąd, jestem mu za to wdzięczny, że następnym razem nie spalę głupa.

Robert M.

16.05.11 17:13 Cytuj

P S. (16.05.11 16:26):
Dziwi mnie tylko, że tacy ludzie są wybierani na moderatorów czegokolwiek...

Pozdrawiam
Paweł Ścibek
Zostanie moderatorem czegokolwiek, nie jest niczym trudnym, więc naprawdę proszę się już tak nie dziwić, bo od tego robią się tylko zmarszczki na czole.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.