grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Projektant 3D KUCHNIE , SZAFY , GARDEROBY - TANIO

Robert M. Odsłony: 5378

24.04.11 11:59 Cytuj

Półka na książki w kuchni, może być przydatna, np. na książki kucharskie:-) Można też trzymać tam zwykłe książki i czytać je podczas gotowania, żeby nie narzekać, że się tylko 'stoi przy garach';-)

dołek n.

12.05.11 21:38 Cytuj

czy nie można tego typu ogłoszeń umieszczać w miejscach do tego przeznaczonych?
Po to powstało http://salon.pl/oferty.html żeby tam umieszczać wszelki spam reklamowy.

To co Pan robi podchodzi pod rzucanie ulotek na wycieraczkę. Zaśmieca tylko niepotrzebnie...

dołek n.

25.05.11 17:17 Cytuj

Dlaczego nie można było w tym projekcie zrobić obudowanej kuchni? Gniazdko do okapu powinno być schowane za osłonę.
Wysokość lodówki gryzie się z wysokością szafek.

Szafka po prawej stronie od okapu wstawiona po prostu dla samego być albo nie być.
Maskowanie rury od okapu wygląda jak by było wstawione przez przypadek.
W Pana projektach dominuje przypadkowość.

Już na etapie projektów popełnia Pan błędy.

KUPA jednym słowem.

P.S Post nie jest niczym obraźliwym. To jest forum otwarte. Skoro decyduje się Pan na wstawianie swoich prac to znaczy godzi się Pan z formułą for internetowych co za tym idzie z wolnością słowa. Skoro stanowisko administratora jest już obsadzone proszę nie zgłaszać moich postów do administracji...

dołek n.

25.05.11 18:51 Cytuj

Pana projekty cechuje przypadkowość i nie mam na myśli przyłączy tylko np. szafka z boku okapu - ta po prawej stronie. Chyba, że ukrył Pan w niej zmywarkę :)

Może Pan mi wskazać czym różni się Pan od BRW? Bo fronty które pan nazwał nowością są od lat dostępne w ofercie BRW.

dołek n.

25.05.11 20:19 Cytuj

Proszę sobie obejrzeć projekty i wizualizację profesjonalistów. ;]
Porówna Pan to ze swoimi projektami.

Powtórzę po raz kolejny - to że klient ma wizję to jest jego sprawa. Po to jest projektant by nie godzić się na kibel w kuchni i skutecznie wytłumaczyć klientowi, że nie wszystko co mu się podoba jest fajne.

Klient nie zawsze wie co jest dobre - po to są projektanci, architekci itp. Ze wszystkich Pana projektów żaden nie jest ani fajny ani ładny.

Proszę nauczyć się przyjmować krytykę. To jest tylko moje zdanie do którego mam prawo. Dla mnie Pana projekty są fatalne. Kolorystycznie, wizualnie, funkcjonalnie.

ale o co c.

25.05.11 23:49 Cytuj

oj Panie Dołek Niedołek :), daj Pan Człowiekowi zarobić na życie...

Marta M.

26.05.11 14:30 Cytuj

popieram:) Panie Michale, proponuję skupić energię na projektach, które są ciekawe, po co ją marnować, gdzie indziej :)

dołek n.

26.05.11 15:50 Cytuj

Właśnie dobrze Pan napisał Panie Tober! Wszystko co niezbędne do wygodnego życia nie zaniedbując estetyki. I tego Panu życzę by kolejne Pana projekty Panie Tober posiadały te cechy :)

I proszę nie składać mi propozycji, że da mi Pan rabat na kuchnie 20%. Nie kupuje tego!

dołek n.

26.05.11 22:47 Cytuj

Projekt dobry, praktyczny.Minimalizm i prostota. Zdjęcia niestety nie oddają tego wcale. Warto pomyśleć o ładniejszych fotkach z realizacji.

ale o co c.

26.05.11 22:58 Cytuj

no faktycznie, zdjęcie robione "pod światło" nie odda tego co powinno, można zasłonić okno (albo zdjęcie zrobić wieczorem), lub "pstryknąć" z góry, najlepiej na szerokim kącie, a tak faktycznie mało widać, no i ostrość, uważam, że należy poprawić te zdjęcia bo chyba są robione...telefonem ?

co do projektu to przyznaję, że nie jestem fanem piekarników umieszczanych wysoko a tym bardziej w bezpośredniej odległości od lodówki, wysoka mikrofala tez nie sprawdza się tak jak wygląda, a już do czyszczenia niepraktyczna, ale każdy ma swoją wizję i jest taka różnorodność projektów :)

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 26.05.11 22:59 przez ale o co c.).

Aby pisać na forum musisz się zalogować.