grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

TRITON

Emilia K. Odsłony: 1868

01.03.11 18:57 Cytuj

Witam serdecznie, poszukuję forum a propos developera Triton i ich inwestycji Przy Grójeckiej 210. Bardzo zaintresowało mnie tam mieszkanie i zastanawiam, czy gdzieś nie ma ukrytego haczyka. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

Waldemar B.

01.03.11 19:17 Cytuj

Proszę najpierw sprawdzić ilość terminów oddania inwestycji do użytkowania (1,5 roku poslizgu) potem zapytać o usterki przy odbiorach technicznych.
Potem zadac sobie pytanie czy warto ?

Michał M.

01.03.11 23:33 Cytuj

Wszystko kwestia ceny. Ja kupiłem TP i nie powiem, że użeranie z developerem nie kosztuje mnie trochę nerwów. Ale coś za coś. Wolę mieszkać na Ochocie przy parku szczęśliwickim i jechać 15-18 minut tramwajem do centrum niż Bemowo czy Białołękę. Zapraszam na forum mieszkańców. Jak Pani ma jakieś pytania zapraszam także na priv.

ale o co c.

02.03.11 0:16 Cytuj

to ja wolę jechać nawet 10 -15 min dłużej do centrum tramwajem czy autobusem :), a mam nieporównywalny spokój co do ochoty, znudziło już mi się dawno mieszkanie w "szumie miejskim" czy okolicach centrum czy blisko centrum :), akurat cenię sobie ciszę i spokój, na co co pewien pan wydarzeniem sprzed 10-13 lat zakłócił mi wspominając jakiś odśnieżający traktor gdzieś na podwórku , za co kierowca jego jako rodzina dostał flaszkę wiśniówki bo było zimno i zapłatę na następną, ale życzę wszystkiego dobrego na nowym kwadracie i bez poprawek i kłopotów :)

Anna P.

02.03.11 14:56 Cytuj

Moi Drodzy,
Agencja e-ffectica.pl w której mam przyjemność pracować, przeprowadza ankietę pokazującą postrzeganie reklamy internetowej firm deweloperskich przez Internautów. Jeśli znajdziecie 2-3 minuty wolnego czasu, gorąco zachęcam do wypełnienia ankiety na:
http://moje-ankiety.pl/respond-5893.html
Serdecznie dziękuję
Anna Pytkowska

Łukasz N.

02.03.11 16:12 Cytuj

swego czasu interesowałem się tą inwestycją, ale jak zobaczyłem z jakich materiałów realizowana jest jest inwestycja od razu zrezygnowałem....

Emilia K.

02.03.11 19:48 Cytuj

Łukasz N. (02.03.11 16:12):

swego czasu interesowałem się tą inwestycją, ale jak zobaczyłem z jakich materiałów realizowana jest jest inwestycja od razu zrezygnowałem....
a co z materiałami jest nie tak ?

Emilia K.

02.03.11 19:53 Cytuj

bardzo dziękuje za wszystkie podpowiedzi. mam jeszcze jedno pytanie, w jednym z mieszkań jakie mi w TRITONIE oferują jest cudowny, ogromny taras, tyle że pośrodku znajdują się rury z wywietrznikami/ kominami (proszę wybaczyć tę niewiedzę, ale jestem po prostu kobietą kupującą mieszkanie;-). Sprzedawca twierdzi, że część z nich to wywietrzniki z łazienek, a część to wyciągi kuchenne.
czy należy się takich kominów obawiać? mogą hałasować?, albo czy może z nich wydobywać się zapach obiadu sąsiadów?
będę wdzięczna za jakiekolwiek inf.
pozdrawiam

Łukasz N.

02.03.11 19:58 Cytuj

ścianki działowe z cegły silikatowej ( kiedyś z tego budowało się obory :-) dziś jak widać mieszkania do tego aluminium płyty pilśniowe+ wełna mineralna czyli standard porównywalny z blaszakiem Biedronki. Oprócz tego nie podobał mi się rozkład- korytarze jak w szpitalu okna na jedną stronę, a ciekawe mieszkania zaczynały się od metrażu pow. 80 m. Generalnie chyba mają problem ze sprzedażą bo jak dowiadywałem się o ceny 3 lata temu to były niebotyczne 2 lata temu zjechali jakieś 30% a teraz widzę, iż nadal są w ofercie...

Łukasz N.

02.03.11 20:01 Cytuj

Emilia K. (02.03.11 19:53):
Sprzedawca twierdzi, że część z nich to wywietrzniki z łazienek, a część to wyciągi kuchenne.
czy należy się takich kominów obawiać? mogą hałasować?, albo czy może z nich wydobywać się zapach obiadu sąsiadów?
będę wdzięczna za jakiekolwiek inf.
pozdrawiam
Zdecydowanie hałas może niekoniecznie- to zależy od konstrukcji, ale zapachy na 100% po to w sumie są ....

Aby pisać na forum musisz się zalogować.