grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

psy

Krzysiek N. Odsłony: 1067

25.01.11 15:10 Cytuj

wrzucilem na forum swojego osiedla, ale moze tu tez komus sie przyda:

polecam ponizszy "artykul" wszystkim psiarzom i nie tylko:

http://pies.onet.pl/1218,1,1,poznaj_sekrety_psiego_jezyka,galeria.html

Robert M.

25.01.11 15:16 Cytuj

Czyżby sp@m?

Krzysiek N.

25.01.11 15:30 Cytuj

czyzby czyzyk? :D
skad Ci to przyszlo do glowy?

Krzysiek N.

25.01.11 15:31 Cytuj

ale plus za czujnosc :)

Aldona Justyn T.

29.01.11 1:49 Cytuj

Halo rozważam zakup mieszkania na waszym osiedlu,mam psa owczarka niemieckiego lecz czytając kilka wypowiedzi mam mieszane odczucia.

Aldona Justyn T.

29.01.11 2:13 Cytuj

Bardzo ciekawy artykuł ale z pewnością nie dotyczy rasy york one ciągle szczekają bez wyrazu,i nie odgadniesz co ma na myśli.No chyba że ktoś napisał specjalny słownik Yorków.Z całym szacunkiem dla posiadaczy owej rasy

Krzysiek N.

30.01.11 11:20 Cytuj

Aldona,

jesli pytasz o regaty to ja polecam, zwlaszcza jesli Twoj pies jest dobrze zsocjalizowany :D
nie przejmuj sie kilkoma marudami i wykup wiecej niz jedno miejsce parkingowe :D
co do yorkow to moim zdaniem problem jak zwykle lezy we wlascicielu. wiadomo, ze york to mala rasa i dlatego zazwyczaj wlasciciele traktuja je jak jakies stworzenie ze szkla. w wyniku tego taki pies nigdy nie ma okazji spedzic troche czasu z innymi przedstawicielami swojego gatunku. nic pozniej dziwnego ze szczeka na wszystko jak nigdy nie poznal wiekszosci bodzcow...
znam yorki, ktore nie byly traktowane po macoszemu i sa calkiem normalne nie tylko w kategorii yorka, ale psa w ogole

Aby pisać na forum musisz się zalogować.