grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

poszukiwana sprawdzona osoba do zaprojektowania mieszkania

Paweł P. Odsłony: 3436

11.01.11 17:48 Cytuj

czy ktoś z Was mógłby polecić sprawdzoną osobę do zaprojektowania mieszkania w Warszawie? chciałbym mieć wykończone niesztampowo, ale praktycznie; w rozsadnej cenie, ale "na bogato" ...

Szymon G.

11.01.11 19:10 Cytuj

Ja znam jedną osobę, którą mógłbym polecić. Jestem bardzo zadowolony z awangardowego i ciekawego projektu. Nie jest drogi, bo nie zajmuje się zawodowo projektowaniem całych mieszkań (pracuje w firmie projektującej głównie łazienki). Jakbyś był zainteresowany to napisz do mnie prywatną wiadomość to prześlę Ci namiary.

Bartek W.

11.01.11 23:00 Cytuj

Do mnie również możesz napisać... Ja zajmuję się zawodowo sprzedażą materiałów do wykończenia wnętrz i mam kilka kontaktów do niezłych projektantów wnętrz ...

Piotr Z.

12.01.11 1:19 Cytuj

ten temat juz był, w wątku poszukiwany architekt ;)

jak chcesz niesztampowo i praktycznie, to polecam projektanta z ART CMC. mail do ich firmy to biuro@art-cmc.com

Ola A.

12.01.11 11:38 Cytuj

polecam moja koleżankę po wnętrzach. można do niej zadzwonić i po prostu porozmawiać. spodoba się to oka a jak nie to i tak nic nie stracone

Paweł W.

02.02.11 17:05 Cytuj

Ja polecam gorąco młodą pracownie architektoniczną DESEA, kontakt i przykładowe realizacje na stronie www.desea.pl

U mnie robili mieszkanie (są zdjęcia na ich stronie), bardzo zaangażowani w pracę, zleciłem im też nadzorowanie wykonawców - więc się nie szarpałem z glazurnikiem czy hydraulikiem o szczegóły wykonania.

Pełna profeska i ceny bardzo konkurencyjne.

Tri A.

06.02.11 12:03 Cytuj

triarchi@architekci.pl
koncepcja, projekt wykonawczy, kontakt z wykonawcami,
nadzór autorski - etapowo.

Izabela S.

15.02.11 20:39 Cytuj

Ja mogę polecić www.cityprojekt.pl.

Jola K.

17.02.11 0:04 Cytuj

Jola Kozina ponownie :-)
Załączam jeszcze swoją ulotkę
Pozdrawiam :-)

Pliki (1)

UlotkaKretkaDesign.pdf (0.65MB, pobrany 173 razy)

Małgorzata O.

17.06.11 12:04 Cytuj

http://www.celebritydesignstudio.com/

Wyjątkowe projekty wnętrz ,zapraszam

Małgosia - architekt

Aby pisać na forum musisz się zalogować.