grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

phu partner

Gosia i. Odsłony: 749

16.12.10 20:06 Cytuj

Witam zamierzam kupić od nich mieszakanie. Bardzo proszę o opinie o tym developerze.

Aldona B.

18.12.10 18:06 Cytuj

witam ja kupiłam w marcu od nich mieszkanie na wyspowej masakra napewno nie bierz takiego gdzie z 1 zrobili 2 mieszkania tzw. podzielone Akustyka? hm brak. w dodatku zmieniaja piony i np. z ścian leci woda

Gosia i.

21.12.10 19:40 Cytuj

a czy oddali Pani mieszkanie w terminie? czy raczej trzeba się będzie przygotować ,że oddadzą go po terminie?

Marek N.

30.12.10 14:15 Cytuj

Obserwuję budowę od dawna i nie mam większych zastrzeżeń ;) Będę właścicielem mieszkanka. Przed nami rok oczekiwania. Na dzień dzisiejszy zostało 48 mieszkań w budynku A i 12 w budynku B ( w tym ponad 10 rezerwacji) na 120.
Jak dla mnie doskonała lokalizacja. Parę kroków do stacji kolejowej i 24minuty na wspólnym bilecie do Warszawy. Parę kroków do Biedronki i niedaleko do centrum miasta. W perspektywie budowa Galerii Legionowo, dworca kolejowego z usługami i lotniska w Modlinie. Oceniam, że ta lokalizacja będzie w przyszłości bardzo pożądana :)
Co do wpisu Aldony, mam nadzieję, że PHU Partner zrobi wszystko aby budować dobry wizerunek swojej marki i nie spartoli tej inwestycji. Jeszcze jedno. Na budynku będzie kamień i elementy drewniane także dość wysoki standard w porównaniu z konkurencją..

Chętnie poznam swoich przyszłych sąsiadów, a jeszcze chętniej sąsiadki ;)

Gosia i.

31.12.10 8:45 Cytuj

:) No właśnie rok oczekiwania, mam nadzieję, że oddadzą nam mieszkania w terminie, a co do lokalizajcji to rzeczywiście jest ok:)... No to będziemy sąsiadami :)

Aby pisać na forum musisz się zalogować.