grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

rozrywka w domu

Zosia S. Odsłony: 1785

05.08.10 17:36 Cytuj

Na jaką rozrywkę w swoich mieszkaniach stawiacie/ postawilibyście ? Duży TV, profesjonalny sprzęt do słuchania muzyki, a może biliard lub rzutki, albo jeszcze bardziej na sportowo: basen ? jakie są wasze typy ? co Waszym zdaniem jest "fajnie mieć" w domu ? polecam obejrzeć sobie to mieszkanie: http://goo.gl/lizi gdzie rozrywek nagromadziło się bardzo dużo

Darek W.

05.08.10 18:37 Cytuj

fajnie to jest mieć dom z winnicą w Toskanii...:)

Darek W.

05.08.10 18:41 Cytuj

aaa... mieszkanie koszmarne...

Małgośka M.

05.08.10 20:13 Cytuj

Odlądałam ostatnio program i był tam m.in. poruszony temat Toskanii

Teraz jest tam podobno koszmarnie, rodowici mieszkańcy hurtowo wyprzedają domy i posiadłości
Niestety pojawił się swego czasu trend na opisywanie swoich przezyć związanych z zakupem domów w Toskanii (np powstał film "Pod słońcem Toskanii" na podstawie jednej z wielu książek). Jest tam teraz pełno turystów i przyjezdnych, Toskania straciła swój klimat :(

Przemek S.

06.08.10 13:41 Cytuj

Dwie skrzynki piwa i duża lodówka.

Zosia S.

06.08.10 16:25 Cytuj

Przemek: do piwa dołożyła bym martini kilku znajomych i faktycznie mamy rozrywkę na najwyższym poziomie. bardzo mi się takie rozwiązanie spodobało :)

Co do Toskanii - może faktycznie nieco straciła swój urok. Podobnie Prowansja, którą polecam oglądnąć w filmie "Dobry Rok" ; wielbiciele wina również znajdą -=tam coś dla siebie,

Zauważyłam, że puki co wszystkie pomysły krążą mniej lub bardziej w okół alkoholu ;) przypadek ?

Robert M.

06.08.10 20:17 Cytuj

"Puki" i "w okół" powiadasz:-)? A może to też przypadek:-)?

A co do samego mieszkania, to jak dla mnie może być:-)

Maciek S.

07.08.10 13:43 Cytuj

Widzę Robert, że nadal prowadzisz "krucjatę" :)))
Lokal mieszkalny może być (na początek), ważne, że można jarać, widziałem popielniczkę na nóżce (chyba) i jest spora lodówka (Pepsi - hi. hi) na browar, i nawet ludzie tam kiedyś mieszkali (poznałem po pokoju córki).
Przemawia przeze mnie zawiść i zazdrość, wiem, ale wstydzę się tego i będę nad sobą pracował.
Flipera bym jednak wywalił, bo dresiarstwem zalatuje.

Robert M.

07.08.10 19:32 Cytuj

Szukałem, szukałem i wreszczie udało się. Jupi:-) Znalazłem ten flipper i jeśli o mnie chodzi, to może zostać:-) Bardziej z dresiarstwem kojarzy mi się jednoręki bandyta i te zakazane budki, przepraszam-salony gier.
Mieszkanie naprawdę olbrzymie i nie będzie mnie nigdy stać na coś takiego, ale nie zazdroszczę jakoś. Wyobraź sobie, że trzeba to kiedyś posprzątać, i zanim skończysz sprzątać, to już będzie brudno:-) Wiem wiem, jak się ma taki "PENTHAUSE", to się samemu nie sprząta, ale nie chciałbym, żeby mi się ktoś plątał po mieszkaniu.
Zresztą kończę te rozważania, bo i tak mi nie grożą powyższe sytuacje, więc nie będę prawił na ten temat.

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 07.08.10 19:35 przez Robert M.).

Małgośka M.

07.08.10 22:20 Cytuj

Samemu się nie sprząta Robercie, od tego jest żona :P

Aby pisać na forum musisz się zalogować.