Jaka lodówka lepsza????
|
|
11.03.08 11:46 Cytuj
Wybrałam spośród nowoczesnych no i trochę droższych, to 3 propozycje, doradźcie porszę która lepsza: |
|
|
11.03.08 15:03 Cytuj Ja mam od 3 lat Liebherra i nie narzekam, podobno najlepsza firma od pralek. Miele tez jest niezle, za to LG na pewno nie polecam... |
|
|
12.03.08 10:24 Cytuj Dziękuję za opinię i chciałabym zapytać czemu nie brać LG bo szczerze mówiąc wizualnie najbardziej mi się podoba |
|
|
13.03.08 1:38 Cytuj O ile mi wiadomo, LG nigdy nie byl znany z produkcji lodowek a to raczej zakup na dlugie lata... |
|
|
15.03.08 16:12 Cytuj nie wnikalem w szczegoly, ale ja bym parametry porownal. |
|
|
19.03.08 21:48 Cytuj witam, popieram Rafała, jestem w branży AGD ponad 10lat. pozdrawiam |
|
|
16.03.09 15:36 Cytuj
Mam Liebherra i na nic nie zamienię. Przy okazji dodam, że to jedyna lodówka, w której jeśli coś się zepsuje wewnątrz obudowy, to jest możliwość naprawy. Pozostali producenci powiedzą, ze trzeba kupić nową lodówkę. Chociaż nie słyszałem że by cośsię kiedyś zepsuło w Liebherrze. To jest firm, która robi profesjonalne chłodnie i chłodziarki m.in. do win, wieć raczej siena tym znają. LG, czyli Lucky GoldStar, to konglomerat paru koncernów w Korei, które mają fabryki po całym świecie. Ja się obawiam w takich przypadkach, że zasadzie nie wiadomo kto i gdzie wyprodukował Twoje AGD i czy była to fakbryka danego koncernu, czy może zakup np. w Indiach i tylko logo przykleili... Chociaż jeśli chodzi o LG, to lepiej jak się jakiś dystrybutor wypowie - może lodówki produkują w Polsce, albo gdzieś obok? Treść edytowana 2 razy (ostatnio 16.03.09 15:40 przez Bartosz P.).
|
|
|
23.04.09 1:41 Cytuj
Przepraszam, ale nie powstrzymam się przed wtrąceniem swoich 5 groszy ;) |
|
|
14.05.09 14:01 Cytuj Liebherr mówicie? W pierwszym roku użytkowania, rozwarstwiła mi się uszczelka drzwi, a potem odpadła pod wpływem grawitacji. Wymiana uszczelki to...wymiana całych drzwi!!! 500 zł,- poszłooooo...jak to w "Mercedesie". Jest brzydki jak kupa do tego. Chciałem lodówkę niezawodną...to mam...za swoje :)) Mam nadzieje Aniu, że wybrałaś LG. Wszystkie modele się psują, a LG jest przynajmniej ładna :)) |
|
|
23.05.09 23:25 Cytuj To i ja się przyłącze do dyskusji na temat LG- jest to firma, która robi solidny sprzęt. ja mam całe AGD od tej firmy i nie zamieniłabym na żaden inny. Lodówka side-by-side robi zawsze wrażenie na moich znajomych i ten barek, który mozna otworzyc łokciem. Każdy ma swoje przyzwyczajenia do sprzetu, który dobrze i sprawnie funkcjonuję w domu. Stąd to moje pozytywne zdanie o LG. |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.