Jaka lodówka lepsza????
|
|
16.06.09 10:32 Cytuj Witam wszystkich.I ja sie chce podlaczyc do tematu jaka lodówka.Jestem przed zakupem i waham sie miedzy LG GR B 359 PVQA a Mastercookiem 817 LCL. Duzo opini bylo na temat LG a co z Mastercookiem? Osobiscie troche sie boje wysuszania zywnosci z system No frost.Pozdrawiam i dziekuje za kazda porade. |
|
|
02.01.10 3:20 Cytuj
no to ja dozuce swoje 5 groszy,,, |
|
|
02.01.10 13:01 Cytuj
wskaże tu na mniej popularna f-me Vestfrost ktora specjalizuje sie tylko w lodówkach. Jest to produkt Duński także design prosty i funkcjonalny - wewnątrz wiele pojemników szczelnie zamykanych co zapobiega przenoszeniu się zapachow. |
|
|
21.03.11 10:58 Cytuj
Każda lodówka będzie dobra byle nie Amica - mam cały sprzęt agd tej firmy w domu i jestem załamana jakością wykonania , która wychodzi na jaw dopiero po roku użytkowania , nietrwałe plastiki , emalia żółknie a z pokrywy kuchenki schodzi płatami . |
|
|
21.03.11 12:05 Cytuj Ależ suchara odkopałaś;-) |
|
|
21.03.11 13:53 Cytuj Ja tam mam lodówkę i zamrażarkę liebherra ( identyczna z logo Miele w Polsce była o 2 kzł droższa), a resztę Miele, ale ściągnięte (nowe) z niemiec gdzie jest tańsze od niemieckiego Siemensa.Dla porównania piekarnik z płytą w marketowej promocji ok 4200zł w Polsce wtedy sam piekarnik ok.7800zł.Wszystko śmiga bezawaryjnie od 10lat.Polecam system bio-fresh lub inne tego rodzaju systemy u innych producentów pod podobnymi nazwami.Rewelacja. |
Aby pisać na forum musisz się zalogować.