grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

zapraszam do dyskusji

Zosia S. Odsłony: 2869

05.07.10 16:07 Cytuj

Co racja to racja. Tak się nawet złożyło, że w weekend wybrałam się nad Hańczę :) Woda całkiem przyjemna, w takie upały wręcz nieoceniona! jedyny minus weekendowego wypadu nad jeziorko, to tłumy :/ na plaży trudno znaleźć sobie miejsce, na parkingu dantejskie sceny. Do tego gdzieniegdzie rozpalone grille, sprawiały, że wszyscy musieli oddychać kiełbaska i karczkiem. Rowerek wodny, wypłyniecie na środek jeziora, zrekompensował mi jednak wszystko. Polecam wszystkim!

Robert M.

05.07.10 19:25 Cytuj

Hańcza? Dajcie spokój:-) To bodajże najgłębsze jezioro:-)

Elżbieta K.

27.07.10 20:45 Cytuj

A ja.. wsadzam kij w mrowisko ( sorry, wielbiciele tych głupich stworzeń), konkretnie w kocie odchody, które sprzątam każdego dnia sprzed mojej furtki.
Nienawidzę tych wszystkich opasłych, leniwych potworów , którym moi sąsiedzi dają nieograniczoną wolność.
Kilka dni temu ( upały, więc drzwi do ogrodu szeroko otwarte) zobaczyłam czarnego, obrzydliwego kocura z kryształkiem Swarowskiego na obroży, jak schodził schodami z mojej sypialni na pietrze. Chwalić boga, tylko nasikał na kapę.
Samochód zawsze wstawiam do garażu, w przeciwnym razie lakier pokrywa się pazurami wygrzewających się na masce kotów. Delikatne uwagi,czynione sąsiadom są bezskuteczne.
Maks zdechł 2 lata temu.Tak mi brakuje mojego psa.....
Rodzą się we mnie najgorsze instynkty zabójcy.

doda e.

28.07.10 2:14 Cytuj

ojjjj wakacje
after 2 weeks holiday in POLANDDDDDDDDDDDDDDDDD

Alina K.

29.07.10 0:16 Cytuj

To istna plaga kotów!. Jedyne pocieszenie; to jest chyba lepsze od plagi mysz.

Jacek P.

30.07.10 0:33 Cytuj

cześć jestem tu nowy i nie wiem jeszcze jakie tu macie zwyczaje ?

Robert M.

31.07.10 16:20 Cytuj

Zwyczaje mamy zwyczajne:-) I nie lubimy kotów:-)
Generalnie, skoro jesteś tu nowy, to jesteś kotem:-D

Jacek P.

31.07.10 22:45 Cytuj

Robert M. (31.07.10 16:20):
Zwyczaje mamy zwyczajne:-) I nie lubimy kotów:-)
Generalnie, skoro jesteś tu nowy, to jesteś kotem:-D

Jacek P.

31.07.10 22:47 Cytuj

kota mam w nazwisju wiec sie tym specjalnie nie przejmuje ale mysle ze może z czasem zweryfikujesz swoje poglądy na temat "obcych" we wspólnocie
pozdr,
jacek

Jacek P.

31.07.10 23:12 Cytuj

cześć wszystkim mam pytanie do mieszkańców okrzei 24 czy może ktoś z was posiada info czy pan reuven shapira i jego prokurent efim piereplotczik opuścili Polskę na stałe?
ozdrawiam
jacek

Aby pisać na forum musisz się zalogować.