grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Jaka jest prognoza w Polsce na lato 2010r. ?

Robert M. Odsłony: 9570

07.06.10 0:56 Cytuj

doda e. (07.06.10 0:53):
jaka szkoda ze nie mozesz zobaczyc wiecej zdjec ,tylko profilowe jeje szkoda :(
To raczej ręka boska mnie strzeże, bo mógłbym wzrok stracić. Nie trawię słodkich idiotek, w dodatku blondynek z różowymi akcentami. Ale co innego możesz arabom zafundować? Bo chyba nie intelekt?

doda e.

07.06.10 0:56 Cytuj

ale z twoja angielszczyzna slabo . no to jak to dyrektor pracuje o 1 w nocy ????????????????????????

Robert M.

07.06.10 0:57 Cytuj

Z moją angielszczyzną słabo? Nigdy nie twierdziłem, że znam dobrze angielski. A jak tam twój arabski?
Widzę, że masz jakąś obsesję na punkcie dyrektorów... Pewnie niemile wspominasz dyrektora szkoły?

Treść edytowana 1 raz (ostatnio 07.06.10 0:58 przez Robert M.).

doda e.

07.06.10 0:58 Cytuj

nie znasz stylu angielskiego wiec nie wiesz jak sie ubierac .a zreszta na zmywaku nic ci nie trzeba :(

doda e.

07.06.10 0:58 Cytuj

algerski i francuski dzieciaczki -rozkrecam sie nie buj zaby

doda e.

07.06.10 0:59 Cytuj

chociaz mam mozliwosc sie uczyc bo jak sie pracuje z ludzmi roznej narodowosci jest to proste

Robert M.

07.06.10 1:00 Cytuj

doda e. (07.06.10 0:58):
nie znasz stylu angielskiego wiec nie wiesz jak sie ubierac .a zreszta na zmywaku nic ci nie trzeba :(
Stylu angielskiego powiadasz? Żałosna jesteś...

doda e. (07.06.10 0:58):
algerski i francuski dzieciaczki -rozkrecam sie nie buj zaby
"Algerski"?
"buj"? To chyba "algerski" właśnie.

doda e.

07.06.10 1:00 Cytuj

To raczej ręka boska mnie strzeże, bo mógłbym wzrok stracić.

doda e.

07.06.10 1:02 Cytuj

buj boj czy boi bo tak sie odmienia wiesniaku ale ty malo rozumny jestes ze ktos se z ciebie jaja robi a ty jak nauczyciel poprawiasz bledy - naprawde wielka radocha z ciebie

Robert M.

07.06.10 1:07 Cytuj

Skopiowałaś sobie mój wpis i myślisz, że nikt się nie zorientuje?

Kto jest wieśniakiem, to już wiemy-dawno temu sobie to ustaliliśmy.

Mało rozumny? Wiesz, w porównaniu do ciebie, to pnie w lesie są bardziej inteligentne. Emanujesz tępotą, w dodatku nic sobie z tego nie robisz-to jest najgorsze. Tak, jakbyś nie była w ogóle świadoma twojego poziomu. Dobrze, że ma żadnych gruntów na tak niskim poziomie, bo tam byłaby permanentna powódź.

Dobra, wycofuję się po "algersku" mój ty gejzerze głupoty, bo przyszedł Media Manager na pogaduszki.
Ale nie "buj" się... Wrócę tu.

Aby pisać na forum musisz się zalogować.