grupa

Nasz Salon

Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców wszystkich osiedli.

forum | zapisani do grupy

Jaka jest prognoza w Polsce na lato 2010r. ?

Darek D. Odsłony: 9264

07.06.10 0:17 Cytuj

Kiedyś miałem doczynienia z facetem, który we wniosku wizowym w rubryce zawód wpisał - dyrektor , a w rubryce zawód wykonywany napisał - dobrze.To chyba ten sam gość?

Robert M.

07.06.10 0:29 Cytuj

Chyba nie ten sam.

doda e.

07.06.10 0:30 Cytuj

tez\ tak mysle :)) darku

doda e.

07.06.10 0:31 Cytuj

czy ty roberciku nie widzisz ze ty masz jakies male problemy ze soba i z twoja glowka ? moze juz mylisz zmywak i dyrektorow??? haaaa

Robert M.

07.06.10 0:39 Cytuj

Problemy to masz, ale ty ze swoją megaprymitywnością, w dodatku przesiąkniętą jakimś wysokim mniemaniem o sobie. Bo przecież w "london" siedzą najlepsi, nie ukrywajmy...
Również najlepsi mają problemy z wysłowieniem się, z czytaniem ze zrozumieniem oraz musimy pamiętać również, że najlepsi kupują mieszkanie w Ząbkach, bo to "prawie" jak Warszawa. No i rodzice najlepszych zarabiają 8 tys. zł dziennie, handlując badziewiem na stadionie.
Żenua po prostu...

Robert M.

07.06.10 0:47 Cytuj

A, i jeśli lubisz "thillery", to może podesłałabyś mi jakiś. Podejrzewam, że to coś z gatunku thriller'ów, a lubię takowe.
Różowa kokardka też bardzo twarzowa, prawie jak Doda...

doda e.

07.06.10 0:49 Cytuj

a ty ciagle to samo ,zmien plyte. i co boli prawda ze ludzie ci dopiekaja >:)
a wogole to dyrektorzy w tych godzinach nie pracuja co?
a zapomnialam dyrektor zmywaka robi tez nocki tak jak ty

doda e.

07.06.10 0:51 Cytuj

no bo doda jestem hahaha----,, tak na mnie wolaja ludzie z poza mego miasta ,pewnie oni racje maja "

doda e.

07.06.10 0:53 Cytuj

jaka szkoda ze nie mozesz zobaczyc wiecej zdjec ,tylko profilowe jeje szkoda :(

Robert M.

07.06.10 0:55 Cytuj

Oj jak boli, oj jak boli, oj jak boli.
Nie mogę zmienić płyty, bo wszystko, co emituję, leci z serwera. Fakt, że czasami się jeszcze płyt XD Cam'owych używa, szczególnie do materiałów nagranych w HD i w Dolby 5.1, ale ostatnio mam dyżury tylko w takim kanale, że płyt nie używamy. Live się już skończył, wszystko mam do rana ułożone, więc mogę się całkowicie oddać zwalczaniu głupoty i tępoty.
Let's rock!

Aby pisać na forum musisz się zalogować.